چه‌موادغذایی‌تقویت کننده‌سیستم ایمنی بدن است


چه‌موادغذایی‌تقویت کننده‌سیستم ایمنی بدن است

گروه علمی: یک متخصص تغذیه به بیماران کرونایی گفت : برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و بیمارانی که در خانه قرنطینه می‌شوند باید موادغذایی مناسب را دریافت کنند.مصطفی نچواک، متخصص تغذیه گفت : در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد.نچواک افزود:...

گروه علمی: یک متخصص تغذیه به بیماران کرونایی گفت : برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و بیمارانی که در خانه قرنطینه می‌شوند باید موادغذایی مناسب را دریافت کنند.مصطفی نچواک، متخصص تغذیه گفت : در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد.نچواک افزود: در زمان ابتلا به کرونا، مصرف آبمیوه رقیق شده و چای کمرنگ می‌تواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد و در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود و همچنین تخم مرغ و گوشت مرغ بهترین مواد غذایی حاوی پروتئین است.نچواک تصریح کرد: رژیم غذایی در این مدت باید سبک باشد، به گونه‌ای که انرژی زیادی برای هضم مصرف نشود و سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است.این متخصص تغذیه افزود: باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که می‌توان به جای سه وعده پرحجم ۶ وعده کم حجم مصرف شود.نچواک ادامه داد: مصرف ویتامین C نیز در این مدت بسیار اهمیت دارد. مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است و با مصرف پرتقال، نارنگی و کیوی می‌توان ویتامین C بدن را تامین کرد.او گفت: فرد مبتلا به کرونا نیاز بدن به ویتامین D را باید با مصرف مکمل‌ها تامین کند که به همین منظور مکمل‌های ۵۰ هزار واحدی ویتامین D ماهی یکبار باید مصرف شود. (علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین D مصرف کنند.)او افزود: هویج، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری می‌کند.نچواک گفت: لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.این متخصص تغذیه یادآور شد: در دوران ابتلا به کرونا به هیچ‌عنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.او افزود: نوشابه، شکر و نوشیدنی‌های شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند. نچواک گفت: توصیه‌هایی که در مورد تغذیه افراد مبتلا به کرونا ارائه می‌شود باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه می‌کند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را داشته باشد.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شفافیت بخشیدن به صنعت رمز ارزها با قانون‌گذاری هوشمندانه و عادلانه