کارخانه زباله سوز لنگرود طی چند ماه آینده بهره برداری می شود


کارخانه زباله سوز لنگرود طی چند ماه آینده بهره برداری می شود

رشت - ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با اشاره به حمایت های دولت و تخصیص اعتبارات برای مدیریت پسماند از پیشرفت 80 درصدی در بخش ابنیه و تجهیزات کارخانه زباله سوز لنگرود خبر داد و گفت :طی چند ماه آینده بهره برداری می شود.

علی اوسط اکبری مقدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به چالش های استان در زمینه پسماند در شهرستان های رشت، رودسر، لاهیجان، لنگرود و شهرستان تالش اشاره و عنوان کرد :در این شهرستان ها اقدامات بسیار خوبی انجام شده که در همین راستا یکی از بزرگترین کارخانه های زباله سوز در شهرستان لنگرود در دست احداث است.

وی تصریح کرد: کارخانه لنگرود در بخش تجهیزات، پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد و در بخش ابنیه پیشرفت ۷۰ درصدی دارد و امید است طی چندین ماه آینده با ظرفیت ۲۵۰ تن در روز به بهره برداری برسد و قابلیت پوشش چندین شهرستان دیگر را نیز دارد.

شهرستان لنگرود در ۶۰ کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع است.

معاون هماهنگی عمرانی استاندار گیلان همچنین از عزم جدی برای اتمام طرح زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت تا پایان سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: از سال قبل بیش از ۷۰ میلیارد تومان به این زباله سوز اختصاص یافت که سازه این کارخانه ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سوله آن تا چندماه آینده به پیشرفت قابل توجهی می رسد.

هم اینک بر اساس آمارها روزانه افزون بر دو هزار تن زباله در مناطق شهری و روستایی گیلان تولید می شود که در این میان بیشترین تولید زباله در روز مربوط به کلانشهر رشت است که در ایام نوروز با ورود مسافران وگردشگران به گیلان حدود ۲۵۰ تن زباله به میزان تولید زباله این استان در روز افزوده می شود.

در این میان ۲۲ مرکز دفن زباله در شهرستان های مختلف گیلان وجود دارد که به طور طبیعی این سایت ها باید مراکزی خاص با مشخصه های دفن استاندارد و دور از فضای زیست و طبیعت زیبا باشد اما امروز کمتر شاهد این امر هستیم.

هم اکنون منطقه سراوان رشت در ۱۷ کیلومتری رشت با درختانی سر به فلک کشیده به عنوان یکی از زیبایی های طبیعی و بی نظیر استان از جمله سایت های دفن زباله و چالش جدی استان است که کوهی از زباله آن هم با ارتفاع ۷۰، ۸۰ متری دارد و بیش از سه دهه است که محلی برای تخلیه زباله شده و روزانه ۸۰۰ تا یک هزار تن زباله به این محل انتقال داده می شود.

در سایر نقاط گیلان نیز زباله در حساس ترین مناطق از حاشیه تالاب گرفته تا ساحل دریا و حاشیه رودخانه ها و مناطق جنگلی و در ارتباط با آبهای زیرزمینی دفع می شود که معضلات زیست محیطی و بهداشتی بسیاری را برای مردم بوجود می آورد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گیلان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


زایمانی که بین 4.5 میلیون وضع حمل یک بار اتفاق می افتد !