همکاری حوزه تحقیقات و اجرا بستر جهش تولید را فراهم می‎کند


همکاری حوزه تحقیقات و اجرا بستر جهش تولید را فراهم می‎کند

کرمانشاه- ایرنا- مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، بستر کار فراهم شده در کرمانشاه در قالب همایش جهش تولید را بی‌نظیر توصیف کرد و گفت: بی‌گمان هم افزایی و همکاری امور تحقیقاتی و اجرایی در کنار یکدیگر می‌تواند بستر جهش تولید را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید «اسماعیل حسینی‌مقدم» روز چهارشنبه در همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید در سرسرای اجتماعات دانشکده ادبیات دانشگاه رازی کرمانشاه با تشکر از حمایت‌های آیت الله علما نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمانشاه، افزود: ستاد گام دوم انقلاب در استان ساختار بسیار مطلوبی را برای تحقق شعار سال فراهم آورده و این همایش بر آن است که منویات مقام معظم رهبری را در گام دوم انقلاب و بحث جهش تولید محقق نماید.

او گفت: رونق تولید زمانی اتفاق می‌افتد که عرضه و تقاضا در حوزه تولید متعادل شود.

حسینی مقدم ادامه داد: معنی جهش تولید این است که در کوتاه ترین زمان جامعه را به نیازهایش برسانیم و در این راستا کشوری موفق است که زمینه را برای رشد دانش ،فرهنگ و اقتصاد فراهم نماید.

در ادامه این مراسم پیام‌های رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و رییس دانشگاه رازی به همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید قرائت شد.

کرمانشاه قطب کشاورزی غرب کشور

به گزارش ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش‌های مهم این استان مرزی و چهارفصل است که با تولید بیش از چهار میلیون و ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین می‌کند.

کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استان‌های مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب می‌شود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.

از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کرمانشاه

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


قیمت افغانی افغانستان به تومان، امروز جمعه 14 اردیبهشت 1403