طرز تهیه دسر کیوی دو رنگ خوشمزه + خواص کیوی


دسر کیوی دو رنگ در این نوشته برای شما طرز تهیه دسر کیوی دو رنگ را آموزش داده ایم که می توانید در مهمانی ها برای پذیرایی استفاده کنید. دسر کیوی دو رنگ را همراه با نشاسته درست می کنند که می توان هم به صورت قالبی و هم در لیوان های شیشه ای درست کرد. مواد لازم برای تهیه دسر کیوی با نشاسته کیوی 4 عدد شکر 1 پیمانه نشاسته 3 ق مربا خوری سر پر آب 2...

دسر کیوی دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی دو رنگ خوشمزه + خواص کیوی

در این نوشته برای شما طرز تهیه دسر کیوی دو رنگ را آموزش داده ایم که می توانید در مهمانی ها برای پذیرایی استفاده کنید. دسر کیوی دو رنگ را همراه با نشاسته درست می کنند که می توان هم به صورت قالبی و هم در لیوان های شیشه ای درست کرد.

مواد لازم برای تهیه دسر کیوی با نشاسته

کیوی ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
نشاسته ۳ ق مربا خوری سر پر
آب ۲ پیمانه

مواد لازم برای بخش سفید رنگ دسر

شیر ۳ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
آرد ۲ ق غذا خوری
نشاسته ۱ ق غذا خوری
خامه صبحانه ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل نوک ق چای خوری

اول کیوی ها را پوست کنده و در داخل مخلوط کن بریزید تا یک دست شود بعد داخل ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید و مقداری شکر و نشاسته و آب را به آن اضافه کنید این کار را تا آب شدن شکر و جوش آمدن مواد ادامه دهیدزیر شعله را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شود و ظرف مورد نظر را برداشته و مقداری از مواد را روی دورن آن بریزید و در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد حال برای درست کردن لایه ی سفید رنگ آماده شوید.

لایه ی سفید دسر

نشاسته و آرد و شکر و شیر را درون قابلمه ریخته و هم بزنید تا مخلوط شود آنقدر روی حرارت هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و غلیظ شود بعد از این کار وانیل و خامه را به آن اضافه کرده و درون ظرفی که از فریزر در آورده اید بریزید این کار را در چند لایه انجام دهید تا شکل و ظاهر دسر زیباتر شود.

می توانید برای زیباتر شدن دسر از خورده های کیوی هم لابه لای مواد استفاده کنید.

می توانید این دسر را با استفاده از ژله کیوی هم درست کنید.

طرز تهیه دسر کیوی دو رنگ خوشمزه + خواص کیوی

خواص کیوی

کیوی میوه ای بسیار پر خاصیت و خوشمزه می باشد که از فواید آن می توان به کمک به هضم غذا اشاره کرد بعد خوردن غذا های گوشتی و سنگین یک عدد کیوی بخورید.

وجود مقدار زیادی آنتی اکسیدان در این میوه باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان می باشد

ویتامین e موجود در کیوی باعث جلوگیری از تخریب بافت های پوست می شود.

ویتامین c موجود در یک کیوی بیشتر است نسبت به یک پرتغال هم وزن خودش

برای کسانی که دچار یبوست هستند توصیه می شود که کیوی بخورند چون این میوه خاصیت مسهل و ملین را دارد.

کیوی یک آسپرین طبیعی است چون موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری میکند.

طرز تهیه دسر کیوی دو رنگ خوشمزه + خواص کیوی………………………………………………………………………………………………………………………………………….

طرز تهیه دسر توت فرنگی

طرز تهیه کاستارد زعفرانی

طرز تهیه دنت با طعم های متفاوت

ساچر کیک

کیک ویکتوریا



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تصاویر: آیین گل غلتان