طرز تهیه ناگت توفو خوشمزه و لذیذ در منزل


طرز تهیه ناگت توفو خوشمزه و لذیذ در منزل

پارسینه: در این مطلب دستورالعمل تهیه ناگت توفو آموزش داده شده است.

طرز تهیه ناگت توفو خوشمزه و لذیذ در منزل

امروز قصد داریم طرز تهیه ناگت توفو را به شما عزیزان آموزش دهیم. باما همراه باشید.

مواد لازم:

¾ پیمانه مایونز مخصوص وگان
¾ پیمانه پودر سوخاری
۲ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه‌ای
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۴۰۰ گرم توفو (پنیر سویا)

دستور تهیه:

مایونز مخصوص وگان رو توی یه کاسه کوچک بریزید و تو کاسه‌ی دیگه پودر سوخاری، مخمر تغذیه ای، پاپریکا و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید.

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.

پنیر توفو رو به مکعب‌های کوچک و مساوی تقسیم کنید و توی مایونز و پودر آماده شده بغلتونید.

پنیر‌ها رو توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.

منبع: شبکه آشپزی



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی