سوپ ذرت تابستانی، یک شام سبک و کم کالری


سوپ ذرت تابستانی، یک شام سبک و کم کالری

سوپ یکی از پیش غذاها یا غذاهای سبکی است که می تواند برای یک شام سبک بسیار مناسب باشد. این سوپ ذرت…

سوپ یکی از پیش غذاها یا غذاهای سبکی است که می تواند برای یک شام سبک بسیار مناسب باشد. این سوپ ذرت به صورت سرد سرو می شود و یک شام سبک و کم کالری تابستانی است

سوپ ذرت و کدو تابستان طلایی

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت تابستانی

روغن زیتون خالص : 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط خرد شده : 2 عدد
کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود 500 گرم) : 2 عدد
آویش تازه : 3 قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک : یک قوطی (395 میلی لیتر)
نمک : ¼ قاشق چایخوری
دانه ذرت تازه : 1 پیمانه
آبلیموی تازه : 1 قاشق چایخوری
پنیر فتای خرد شده : ¼ پیمانه

بیشتر بدانید : رمز و راز یک سوپ خوشمزه و فوری!

طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی
سوپ ذرت تابستانی، یک شام سبک و کم کالری

روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط گرم کرده پیاز را اضافه کرده به مدت 1 دقیقه هم می زنیم.
سپس کدو و 1 قاشق چایخوری از آویشن را اضافه کرده 3 تا 5 دقیقه حرارت می دهیم گه گاه هم می زنیم تا کدوها نرم شوند.
عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت می دهیم تا به جوش آید به مدت 5 دقیقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.
مواد را داخل مخلوط کن ریخته به صورت پوره یکنواخت در می آوریم.(هنگام ریختن مایع داغ داخل مخلوط کن احتیاط کنید).
سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روی حرارت متوسط بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه تا به جوش آمده و ذرتها بپزند .
سپس از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کنید.
بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته با آویشن و پنیر فتا تزئین کنید.



بیشتر بدانید : سوپ گوجه فرنگی، یک سوپ مقوی پاییزی

بیشتر بدانید : سوپ سرد بهاری، یک پیش غذای عالی و خوشمزه

بیشتر بدانید : سوپ مخصوص بچه های سرماخورده، این سوپ معجزه می کند


تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


40 عکس نقاشی دخترانه جدید، ساده، زیبا، فانتزی و آسان برای پروفایل