طرز تهیه دسر بانوفی پای | نکات اصلی درست کردن رقیب سرسخت تیرامیسو


طرز تهیه دسر بانوفی پای | نکات اصلی درست کردن رقیب سرسخت تیرامیسو

دسر بانوفی پای یکی از معروف‌ترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می‌کند. در ادامه با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیده‌اید. این دسر یکی از معروف‌ترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می‌کند.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور | نکات طلایی برای تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت طرز تهیه تیرامیسو | فوت‌وفن درست‌کردن معروف‌ترین دسر ایتالیایی در خانه

مواد لازم برای تهیه بانوفی پای

خامه ۲بسته
شکر قهوه‌ای صد گرم
موز خرد شده ۴عدد
شیر یک لیوان
شکلات خرد شده لازم
کره ذوب شده ۱۵۰گرم
بیسکوییت یک بسته بزرگ

طرز تهیه دسر بانوفی پای | نکات اصلی درست کردن رقیب سرسخت تیرامیسو

طرز تهیه و دستور پخت بانوفی پای

► مرحله اول

ابتدا یک بسته بزرگ از بیسکوییت بتی‌پور را داخل غذاساز می‌ریزیم و پودر می‌کنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن استفاده کنید.

► مرحله دوم

کره را در یک قابلمه کوچک بگذارید و با شعله خیلی کم به‌آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد چون زود بر اثر حرارت سیاه می‌شود.

► مرحله سوم

کره ذوب شده را به بیسکوییت پودرشده اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل خمیر دربیاورید.

► مرحله چهارم

بهتر است برای درست کردن این دسر از قالب تارت استفاده کنید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت شود که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال می‌گذاریم.

► مرحله پنجم

پنجاه گرم کره را با شکر قهوه‌ای در قابلمه کوچکی بریزیم و با شعله کم حرارت دهیم تا کره ذوب شود وقتی کره ذوب شد نوبت اضافه کردن شیر است هم می‌زنیم تا به غلظت برسند مراقب باشیم کارامل نسوزد و به ته قابلمه نچسبد.

► مرحله ششم

وقتی غلیظ شد بگذاریم کمی خنک شود بعد قالب تارت را از یخچال بیرون می‌آوریم و کارامل را داخلش با قاشق می‌ریزیم تا کامل مانند لایه‌ای روی آن را بگیرد.

► مرحله آخر

قالب تارت را دوباره در یخچال بگذاریم چهل دقیقه باشد. بعد از یخچال بیرون بیاوریم و موزها را حلقه‌ای برش دهیم و روی قالب تارت بگذاریم. بعد خامه شکل گرفته را که بهتر است از شیرینی‌فروشی بخرید، روی موز بریزید. می‌توانید برای شکل‌دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کرد. بعد شکلات تخته‌ای را رویش رنده می‌کنیم تا زیباتر شود.

کد خبر 605345

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

استنکاف سازمان سنجش از اجرای رأی دیوان عدالت اداری!