طرز تهیه کوکو با طعم متفاوت برنجی


پارسینه: در این مطلب روش تهیه نوعی کوکوی خوشمزه و متفاوت آموزش داده شده است.

کوکو از غذا‌هایی است، که اکثر سنین دوست دارند. یک غذای نانی خوشمزه برای دانشجویان، مجرد‌ها و خانواده‌های کم جمعیت برای ناهار به شمار می‌رود. کوکو را به عنوان غذای سریع نیز می‌توانیدلحاظ کنید، چون خیلی سریع آماده می‌شود و برای خانم‌های شاغلی که وقت آشپزی ندارند بسیار مناسب است. به همین منظور در ادامه قصد داریم طرز تهیه کوکو با طعم متفاوت برنجی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج پخته شده - ۲ پیمانه
تخم مرغ - ۳ عدد
پیازچه - ۵ تا ۶ عدد
سیب زمینی نیم پز متوسط - یک عدد
پودر سوخاری –یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زعفران و ادویه - به مقدار لازم

دستور تهیه:

۱- برای تهیه این کوکو می‌توانید از برنج‌هایی که قبلا پخته‌اید، استفاده کنید.
۲- برنج را در غذاساز یا مخلوط کن یا چرخ‌گوشت بریزید تا له شود.
۳- سیب زمینی نیم پز، تخم‌مرغ، پیازچه ریز شده، پودر سوخاری، زعفران، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید. بنا به ذائقه‌تان می‌توانید از زرشک یا انواع سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
۴- برای ادویه از زردچوبه، پودر پاپریکا، کمی پودر سیر و پودر زیره استفاده کنید.
۵- همه مواد را با هم مخلوط کنید. مایه به دست آمده را در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.
۶- بعد از سرخ شدن، کوکو‌ها را روی دستمال کاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

منبع: خراسان



تبليغ
تبليغ

بيشترين بازديد امروز در گروه آشپزی


کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location