سالاد سیب زمینی هندی


مواد لازم مواد اصلیسیب زمینی3 عددنخود فرنگی1 لیوانآبلیمو1 قاشق چای خوریهویج2 عددماست خامه ای1 لیوانسس مایونز1 قاشق غذا خوریروغن زیتون1 قاشق غذا خوریسس گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوریخیار3 عددشویدبه مقدار لازمکرهبه مقدار لازمنمک و فلفلبه مقدار لازمدرجه سختیزمان تهیه 30دقیقهزمان پخت 0دقیقه1ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت مربعی درشت …

مواد لازم
مواد اصلی
سیب زمینی
۳ عدد
نخود فرنگی
۱ لیوان
آبلیمو
۱ قاشق چای خوری
هویج
۲ عدد
ماست خامه ای
۱ لیوان
سس مایونز
۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
خیار
۳ عدد
شوید
به مقدار لازم
کره
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۰
دقیقه
۱
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت مربعی درشت خرد کنید و بعد آنها را با مقدار کمی آب،نمک و کره بپزید .طوری که آب اضافی در ظرف باقی نماند.
۲
هویج را رنده درشت بزنید و نخودفرنگی را به همراه مقداری آب،نمک و روغن خوب بپزید.هویج و نخودفرنگی را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد پخش شوند.
۳
ماست را خوب بزنید و به همراه سس مایونز ، روغن زیتون، آبلیمو ، سس گوجه فرنگی ، مقداری شوید و نمک مخلوط کنید تا به شکل یکنواخت و سس مانند تبدیل شوند.سس را به همراه مقداری فلفل قرمز به مواد اضافه کرده و آنها را داخل یخچال قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید.
۴
خیار را از درازا به صورت نوارهای بسیار باریک برش بزنید ، خیارها را داخل قالب یا ظرف که چرب کرده اید قرار دهید ، سالاد را روی خیارها بریزید و با فشار قاشق خوب پرس کنید ، ظرف سالاد را به مدت ۲تا۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. با دقت ظرف را داخل دیس برگردانید .
سایر نکات سالاد سیب زمینی هندی
1)در صورت تمایل به جای خیار از خیارشور استفاده کنید.
2)میتوانید سالاد را داخل ظرف مناسب کشیده و بعد خیار یا خیارشور را روی آن قرار دهید.
3)این سالاد به صورت تند سرو میشود.
4)در صورت تمایل مقداری ذرت پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
5)دقت کنید حتما از ماسب سفت استفاده کنید تا در یخچال آب نیندازد



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دستاوردهای دولت شهید جمهور در حوزه دارو