طرز تهیه آش سورولی خوشمزه
پارسینه: آش سورولی یکی از آش های سنتی استان تبریز است.این آش با استفاده از یک نوع سبزی کوهی خاص به نام سورولی تهیه می شود.
سبزی سورولی مخصوص نواحی شمال غرب ایران است البته شاید در نقاط دیگر ایران نیز یافت شود.مواد مورد استفاده در آش سورولی نخود ، بلغور، ماست یا کشک ، برنج و سبزی سورولی است.سورولی: نوعی سبزی محلی است که مربوط به آذربایجان شرقی می باشد و البته در مناطق دیگر ایران نیز یافت می شود که قیمت بالایی دارد.
مواد لازم
پیاز متوسط: یک عدد
نخود: نصف پیمانه
بلغور:نصف پیمانه
برنج: نصف پیمانه
آب گوشت: ۲ لیوان
سبزی سورولی:یک کیلو
کشک یا ماست: به میزان دلخواه
نخود: نصف پیمانه
بلغور:نصف پیمانه
برنج: نصف پیمانه
آب گوشت: ۲ لیوان
سبزی سورولی:یک کیلو
کشک یا ماست: به میزان دلخواه
مراحل
ابتدا پیاز را خورد کرده تفت می دهیم.
نخود ، بلغور و برنج را به همراه آب گوشت به آن اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
در انتهای پخت سبزی کوهی محلی (سورولی) را اضافه می کنیم.
پس از پخت با ماست یا کشک سرو می شود.البته می توانید درانتهای پخت نیز این مواد را به آش اضافه کنید.
منبع: غذالند
روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز
بیشترین بازدید یک ساعت گذشته
- 20-01-1397 طرز تهیه شراب خانگی | نوشیدنی انگور
- 28-12-1397 تزیین میوه عید نوروز زیبا و متفاوت برای پذیرایی ایام نوروز
- 15-05-1398 دستور پخت کوکی شکلات چیپسی خوشمزه
- 08-08-1396 آشنایی با روش تهیه کیک برنجی شکلاتی
- 25-04-1402 تزیین کیک تولد مادربزرگ ها با انواع ایده های شیک و دوست داشتنی
- 23-12-1396 طرز تهیه کیبه سیب زمینی
- 06-03-1403 دو روش رایج جهت تهیه سوفله ارده
- 20-07-1397 آشنایی با روش تهیهی کاسرول فرانسوی
- 22-02-1397 طرز تهیه سالاد شوید به سه روش
- 29-04-1399 آموزش 11 نوع بورک ترکیه ای خونگی با خمیر یوفکا در عرض 20 دقیقه