تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید


تزیین ساده سالاد فصل ,دیزاین ساده انواع مختلف سالاد جدید آموزش تزیین سالاد فصل , تزیین ساده سالاد فصل تزیین غذا و سالاد , تزیین ساده سالاد فصل تزیین غذا و دسر تزیین میز غذا آموزش تزیین غذا عکس تزیین سالاد کاهو   عکس تزیین سالاد سالاد فصل تزیین انواع سالاد مجلسی سالاد شیرازی طرز … نوشته تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید اولین بار در پورتال جامع...

تزیین ساده سالاد فصل ,دیزاین ساده انواع مختلف سالاد جدید

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

آموزش تزیین سالاد فصل , تزیین ساده سالاد فصل

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

نوشته های مشابه

تزیین غذا و سالاد , تزیین ساده سالاد فصل

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

تزیین غذا و دسر

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

تزیین میز غذا

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

آموزش تزیین غذا

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

عکس تزیین سالاد کاهو

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

عکس تزیین سالاد

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

سالاد فصل

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

تزیین انواع سالاد مجلسی

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

سالاد شیرازی

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

سالاد کاهو تزیین شیک و جدید

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

تزیین سالاد فصل جدید

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

تزیین سس سالاد

تزیین ساده سالاد های مختلف و جدید

تزیین سالاد کاهو جدید

سالاد خور ها بخوانند:

سالاد را می توان به عنان یک معجزه به حساب آورد ، چرا که این غذا می تواند همزمان هم باعث سلامت شما و بهبود عملکرد دستگاه گوارشتان شود و هم توانایی این را دارد که وزن شما را کاهش دهد ، در ادامه در رابطه با فواید آن بیشتر صحبت می کنیم.

اگر می خواهید برنامه غذایی تان مورد تایید متخصصان تغذیه باشد باید حتما سالاد نیز در رژیم غذایی روزانه تان وجود داشته باشد …البته نه هر نوع سالادی. جالب است بدانید که کلمه سالاد (salade) فرانسوی و از ریشه لاتین کلمه(salata) به معنی شور و نمک اندود شده است. در میان ایرانی ها، ترکیب چند سبزی خام خرد و طعم دار شده با انواع چاشنی ها سالاد نامیده می شود که یا قبل از غذا، یا بعد از غذا یا به جای غذا میل می شود.

سالادهای ایرانی عبارتند از سالاد فصل سالاد شیرازی و سالاد کاهو و… که در سالاد فصل از همه سبزیجات فصل می توان استفاده کرد و به همین دلیل تنوع خوبی دارد

سالاد فصل همانطور که از نامش پیداست برای هر فصل باید بصورت خاصی تهیه شود البته در حال حاضر اکثرا از یک فرمول خاص برای سالاد فصل بهار ، سالاد فصل تابستان ، سالاد فصل پاییز و سالاد فصل زمستان استفاده می شود.

اشتباهات رایج در تهیه سالاد

۱. استفاده از برگ های جوان کاهو: خرد کردن چند برگ جوان اما زرد کاهو ارزش غذایی سالاد را چندان افزایش نخواهد داد زیرا هر چه کاهو سبزتر باشد، اسیدفولیک، موادمعدنی و ترکیب های مفید بیشتری خواهد داشت.

۲. زیاده روی در مصرف نان های خشک یا فرآورده های گوشتی آماده: افزودن نان های برشته به سالاد کالری زیادی به آن می افزاید زیرا هر نصف لیوان نان برشته، ۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد. فرآورده های گوشتی نیز مملو از چربی و افزودنی های مختلف هستند که دریافت هر روزه شان توصیه نمی شود. می توان به جای آنها یک تا ۲ قاشق غذاخوری مغز گردوی خرد شده به سالاد افزود تا امگا ۳ فراوانی به بدن برسد.

تزیین ساده سالاد های مختلف

گرد آوری مطالب : iranbanou.com

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نمونه سوالات علوم اول دبستان همه فصلها