طرز تهیه ماهی دو پیازه هندی


مواد لازم برای تهیه ماهی دو پیازه هندیبرنج 300 گرمفیله ماهی 500 گرمپیاز سرخ شده 200 گرمگوجه فرنگی 2 عددرب گوجه فرنگی 50 گرمپنیر ماسکارپونه 100 گرمپنیر خامه‌ای 100 گرمگشنیز (خرد شده) 50 گرمآبلیموی تازه به مقدار لازمادویه شامل (جوز هندی، دارچین، زیره، پودر کاری، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک) به مقدار لازمطرز …

مواد لازم برای تهیه ماهی دو پیازه هندی
برنج ۳۰۰ گرم
فیله ماهی ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
گشنیز (خرد شده) ۵۰ گرم
آبلیموی تازه به مقدار لازم
ادویه شامل (جوز هندی، دارچین، زیره، پودر کاری، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک) به مقدار لازم
طرز تهیه سس مخصوص
مرحله اول
پیاز خرد شده را سرخ می‌کنیم، ترکیب ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی را رنده می‌کنیم و به همراه رب به ماهیتابه اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا ترکیب خوش‌رنگ و بوی ادویه، پیاز و گوجه‌فرنگی‌ را می‌چشیم و بعد از اطمینان از مزه‌دار شدن آن برای هر نفر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم
بعد از تفت دوباره مواد، دو قاشق آبلیموی تازه (به ازای هر نفر یک قاشق) اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سس مخصوص ماهی ما آماده شود.

طرز تهیه ماهی دو پیازه
مرحله اول
به مدت هفت ساعت فیله‌های ماهی را داخل نمک، زردچوبه و فلفل می‌خوابانیم، سپس آن را سرخ می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نیم‌پز شود. سپس ماهی را داخل سینی فر قرار داده، مقدار کمی از سسی که درست کرده‌ایم را روی ماهی می‌ریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

مرحله دوم
برنج را به شیوه دلخواه دم می‌کنیم و وقتی آماده شد داخل بشقاب می‌کشیم، کنار آن دو برش لیمو ترش تازه می‌گذاریم و روی آن گشنیز خرد شده و پیاز سرخ شده می‌ریزیم. در یک بشقاب جدا یک تکه فیله ماهی سرخ شده می‌گذاریم و روی آن ۵۰ گرم از سس مخصوص می‌ریزیم و روی آن مقداری پیاز سرخ شده قرار می‌دهیم. ماهی دو پیازه به روش سرآشپز هندی آماده است. نوش جان.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قبل از خواب 1 لیوان شیر گرم بخورید