دهم مهرماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها


دهم مهرماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها

استان ها - ایرنا - روند نزولی بیماری کووید 19 در اغلب استان ها همچنان ادامه دارد اما به گفته کارشناسان بهداشت و درمان شرایط همچنان شکننده است و در صورت بی‌تفاوتی ، شرایط یکباره تغییر جهت داده و بازهم درگیر مشکلات خواهیم شد.

به گزارش روز شنبه گروه اخبار استان ها ، آمارهای چند روز اخیر از موارد مرگ و میر و بستری بیماران کووید ۱۹ در اغلب نقاط کشور بیانگر این نکته است که پیک پنجم کرونا در مدار نزولی قرار گرفته اما باید همچنان تمامی پروتکل‌ها را جدی بگیریم و رعایت کنیم.

به گفته کارشناسان ، سرعت واکسیناسیون در جامعه نباید باعث اشتباه محاسباتی در میان مردم شود چرا که ایمنی واکسن‌ها در شرایطی ایجاد می‌شود که حداقل ۷۰ درصد از کل جمعیت جامعه فرآیند واکسیناسیون خود را تکمیل کرده باشند.

متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۰ هزار و ۸۸۰ نفر رسید.

تا کنون ۴۰ میلیون و ۶۳ هزار و ۵۷۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۶ میلیون و ۵۳۲ هزار و ۵۵۴ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵۶ میلیون و ۵۹۶ هزار و ۱۲۴ دُز رسید.

در زمان حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۹۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۶ شهر در وضعیت زرد و ۵۸ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

دهم مهرماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها

آخرین اخبار کرونایی استان‌ها

هم‌ اکنون بسیاری از استان‌های کشور وارد مرحله نزولی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ شده‌اند و اپیدمی موج پنجم در حال از بین رفتن است اما همچنان کرونا جان هموطنانمان را می گیرد به گونه‌ای که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۷ نفر از هموطنان قربانی این ویروس شدند.

اردبیل / روند نزولی شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان اردبیل که از چهار هفته پیش آغاز شده، همچنان ادامه دارد به طوری که شمار جان‌باختگان روزانه کرونا در این استان طی ۲۴ ساعت گذشته به یک نفر کاهش یافت.

شمار جان‌باختگان کرونا در این استان که در اوج موج پنجم شیوع در اوایل شهریور ماه تا ۲۱ نفر افزایش یافته بود، به یک نفر در شبانه‌روز گذشته کاهش یافته و مجموع جان‌باختگان کرونا در این استان نیز به ۲ هزار و ۴۷۲ نفر رسیده است.

بنا به اعلام ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، در ادامه روند نزولی شیوع کرونا در این استان، آمار مبتلایان روزانه کرونا به ۳۲ نفر رسیده که نسبت به بالاترین آمار ثبت شده در ۴۰ روز پیش، ۱۵۷ نفر کاهش را نشان می‌دهد.

ساری / بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بعد از سه ماه تاخت و تاز سنگین کرونایی در موج پنجم ۲ رقمی شد و به ۹۵ نفر کاهش یافته است.

آمار بیماران کرونایی بستری در بخش مراقبت های ویژه هم در موج پنجم به رکورد ۶۳ نفر در این مدت رسیده بود که در حال حاضر به ۱۹ بیمار کاهش یافته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۳۸ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفری بالای ۱۸ سال استان مازندران هر ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر قاسم اویس آمار جمعیتی را که هر ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند، ۷۴۰ هزار نفر اعلام کرد.

ایلام / رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: ۲ شهرستان سیروان و هلیلان این استان در وضعیت آبی کرونا قرار گرفتند.

دکتر محمد کریمیان اظهار داشت: شهرستان هلیلان از وضعیت نارنجی به آبی و شهرستان سیروان از وضعیت زرد به آبی تغییر کرد.

اراک / رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تمامی شهرستان‌های استان مرکزی از وضعیت پرخطر کرونا خارج و بر اساس آخرین گزارش رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رنگ قرمز از پهنه این استان برچیده شد.

دکتر سید «محمد جمالیان» افزود: با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و اعمال برخی محدودیت‌ها، اکنون هیچ منطقه‌ ای از استان مرکزی وضعیت پرخطر کرونا را ندارد و ۲ شهر ساوه و محلات که به‌تازگی قرمز بودند به رنگ نارنجی تغییر شرایط داده‌اند.

مشهد / رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با تغییر رنگ‌بندی کرونایی مشهد از نارنجی به زرد، بیشتر مشاغل و صنوف در این کلانشهر اجازه فعالیت یافته‌اند.

محمد باباخانی افزود: در حال حاضر تنها برخی از مشاغل گروه شغلی ۴ مانند گیم نت‌ها و باغ وحش اجازه فعالیت ندارند و بقیه موارد با رعایت پروتکل های بهداشتی و ظرفیت مربوطه می توانند فعال باشند.

شهرکرد / رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای طرح واکسیناسیون علیه کرونا در استان و شتاب‌بخشی به آن از ۲۰ شهریور، تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا در استان در مقایسه با دوره‌های مشابه قبل، ۵۰ درصد کاهش یافته است.

مجید شیرانی افزود: در ابتدای موج پنجم کرونا اگر چه بخش قابل توجهی از جمعیت استان واکسینه نشده بود اما در ادامه با تزریق واکسن برای گروه‌های سنی بالای ۶۰ سال ،درصد مرگ و میر در این گروه‌های سنی به شدت کاهش یافت و در ادامه نیز با گسترش طرح به دیگر گروه‌های سنی در شرایط بهتری نسبت به قبل از طرح واکسیناسیون قرار گرفته‌ایم.

ارومیه / رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: بستری شدگان روزانه سندرم حاد تنفسی در استان از نیمه مرداد امسال، بیش از ۲۵۰ نفر بوده که این روند همچنان با وجود گذشت حدود ۲ ماه ادامه دارد.

جواد آقازاده افزود: در این مدت تعداد بستری شدگان روزانه کرونا در آذربایجان غربی به نزدیکی های ۴۶۰ نفر هم رسید ولی طی روزهای اخیر، حدود ۳۰۰ نفر بوده است.

بیرجند / دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی گفت: همزمان با اجرای طرح واکسیناسیون همگانی علیه ویروس کرونا هزار و ۱۰ تبعه خارجی در این استان واکسینه شدند.

غلامرضا شریف‌زاده افزود: تاکنون هزار و ۱۰ تبعه خارجی در استان خراسان جنوبی دُز اول واکسن کرونا و ۲۴۱ نفر دز دوم را دریافت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اتباع خارجی که در سامانه سلامت مشخصات آنان ثبت است، از طریق همین سامانه می‌توانند ثبت‌نام کنند.

زاهدان / رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۶۹ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۴ هزار و ۳۶۲ نفر رسید.

دکتر سید محمد هاشمی شهری اظهارداشت: در شبانه‌روز گذشته با فوت ۲ نفر دیگر شمار درگذشتگان ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۵۳۸ نفر رسید.

زنجان / رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: هم اکنون ۳۵۹ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۳۰ نفر مربوط به موارد مثبت روز گذشته است.

دکتر پرویز قزلباش افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این استان تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری" تمامی موارد مثبت بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی" به رقم ۱۳۵ هزارو ۹۵۶ نفر رسیده است.

مهاباد / رییس مرکز بهداشت مهاباد گفت: رکورد تزریق واکسن کرونا در این شهرستان شکسته شده و کادر پزشکی در مناطق مختلف موفق به تزریق ۶ هزار دُز واکسن در یک روز کاری شدند.

قاسم امینی افزود: با افزایش پایگاه‌های تجمیعی و همچنین اضافه شدن ساعت فعالیت مراکز واکسیناسیون به بالای ۶ هزار دز در یک روز دست یافتیم و تلاش می کنیم با همکاری و مشارکت شهروندان این روند را ادامه دهیم.

کرج / سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا استان البرز اعلام کرد که یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن کرونا از ابتدای طرح واکسیناسیون تا نهم مهرماه جاری در این استان به گروه های هدف تزریق شده است.

دکتر مهرداد بابایی افزود: تاکنون حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در البرز حداقل یک دز واکسن دریافت کرده اند.

خرم‌آباد / معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۶۲۸ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان بستری و در حال درمان هستند.

دکتر مریم کوشکی اعلام کرد: ۲۹۹بیمار جدید مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان شناسایی شدند تا مجموع مبتلایان به ۱۸۴ هزار و ۲۰۹ نفر برسد.

همدان / معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: شاخص واکسیناسیون علیه کرونا در این استان هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

محمد خزائی بیان کرد: شاخص کشوری واکسیناسیون ۴۳،۲ درصد است در حالیکه این آمار در استان همدان ۵۰.۱ درصد گزارش و ثبت شده است.

رشت / مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت گیلان گفت: یک میلیون و ۴۴۱ هزار نفر در گیلان واکسن کرونا زدند که نزدیک به ۶۹ درصد از جمعیت واجد شرایط را شامل می شود.

دکتر حسن رخ شاد اظهار داشت: ۵۴۵ هزار نفر نیز در گیلان دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند که نزدیک به ۲۶ درصد افراد واجد شرایط است.

وی یادآور شد: با آغاز واکسیناسیون دانش آموزان نیز تاکنون ۴۴ هزار نفر از گروه سنی ١٢ تا ١٨ سال در استان گیلان واکسینه شدند.

آبادان / معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه مردم شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و به خصوص شادگان از واکسیناسیون استقبال نمی‌کنند گفت: تاکنون نیمی از جمعیت بالای ۵۰ سال منطقه جنوب غرب خوزستان نوبت دوم واکسن خود را دریافت کردند.

دکتر ساسان قربانی اظهار داشت : بعد اعلام گروه سنی‌ ۱۲سال به بالا برای دریافت واکسن کووید ۱۹ انتظار بر این بود که استقبال بیشتری برای تزریق واکسن در منطقه را شاهد باشیم ولی این انتظار محقق نشد.

دهم مهرماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه پنجشنبه 24 اسفند 1402 با معنی و تفسیر دقیق