طرز تهیه نان سوپ
انواع سوپ کاسهای و ساده و کنجدی جزو جداییناپذیر سوپها هستند؛ بهخصوص هنگامی که بخواهید از سوپ بهعنوان غذای اصلی استفاده کنید، نه پیش غذا. برای درست کردن نان سوپ در خانه کار بسیار آسانی پیش رو دارید.
مواد لازم برای تهیه نان سوپ:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ٥٠٠ گرم یا تا جایی که خمیر بدست نچسبد
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شوید خشک بسته به ذایقه خود مقداری
طرز تهیه نان سوپ:
خب اول شیر یا آب ولرم را با ۱ قاشق غذاخوری عسل مخلوط میکنیم بعد مخمر را روی آن میپاشیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاید بعد تخم مرغ و نمک و شوید خشک و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر را اضافه و بدون هم زدن آرد را روی مواد الک میکنیم، خمیر را ورز میدهیم. روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت استراحت کند.
بعد از زمان سپری شده خمیر را به صورت نواری برش زدم و دور سیخ چوبی که چرب کردم پیچ دادم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میپزیم باز تاکید میکنم دمای فرها متغیر است حواستان باشد.
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ٥٠٠ گرم یا تا جایی که خمیر بدست نچسبد
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شوید خشک بسته به ذایقه خود مقداری
طرز تهیه نان سوپ:
خب اول شیر یا آب ولرم را با ۱ قاشق غذاخوری عسل مخلوط میکنیم بعد مخمر را روی آن میپاشیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاید بعد تخم مرغ و نمک و شوید خشک و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر را اضافه و بدون هم زدن آرد را روی مواد الک میکنیم، خمیر را ورز میدهیم. روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت استراحت کند.
بعد از زمان سپری شده خمیر را به صورت نواری برش زدم و دور سیخ چوبی که چرب کردم پیچ دادم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میپزیم باز تاکید میکنم دمای فرها متغیر است حواستان باشد.
منبع : بیتوته