طرز تهیه سوهان کنجدی


طرز تهیه سوهان کنجدی

سوهان کنجدی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو می شود

طرز تهیه سوهان کنجدی
مواد لازم سوهان کنجدی
کنجد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
کره ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوهان کنجدی

مرحله اول

برای تهیه سوهان کنجدی خوشمزه ابتدای کار یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کنجد را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا کمی برشته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه عطر خشو کنجد بلند شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه دیگر انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شکر را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شود.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم شکر به طور کامل ذوب شده و کاراملی شود. توجه داشته باشید در حین ذوب شدن شکر نیازی به مخلوط کردن آن نیست. وقتی شکر کاملا کاراملی شد، کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا به آرامی ترکیب شکر و کره را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم کره به طور کامل ذوب شود. در ادامه کنجد بو داده را به تابه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا یک کاغذ روغنی روی سطح کار قرار می دهیم یا درون یک قابلمه نچسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مایه سوهان را سریع روی کاغذ روغنی یا درون قابلمه می ریزیم، سپس به قطر دلخواه پهن می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت با چاقو سوهان را به فرم دلخواه برش می زنیم، سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر سوهان را درون ظرف مورد نظر قرار دهید و با چای میل کنید. نوش جان.

منبع :chef.zahra.61

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جملات و متن تبریک روز جهانی خلبان به همسرم و عشقم + عکس نوشته و استوری