بهره‌وری؛ پیش‌نیاز اقدام در همه حوزه‌ها


بهره‌وری؛ پیش‌نیاز اقدام در همه حوزه‌ها

استاندار زنجان گفت: باید در همه حوزه‌ها بهره‌وری مورد توجه قرار گیرد.

محسن افشارچی ظهر امروز (۱۹ دی‌ماه) در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با اشاره به حجم بالای پروژه های تملک‌دارایی استان، اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب جزو دستگاه‌هایی است که پروژه‌های خرد زیادی به خصوص در سطح روستاها دارد که باید به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه جامعه به لحاظ کلان در بحث اقتصادی احساس رضایت نمی‌کند، افزود: با تصویب بودجه سال آینده با توجه به تفاوت‌هایی که دارد، می‌تواند رضایت از بخش کلان اقتصاد افزایش یابد و مجلس با نگاه جدید می‌تواند مسیر حرکت توسعه‌ای را هموارتر کند.

این مسئول ادامه داد: ۱۵ درصد بودجه در استان‌ها تصمیم‌گیری می‌شود و ۱۰ درصد آن امکان جابه‌جایی دارد که با شکل جدید بودجه ۱۴۰۱ ابتکار عمل‌ استان‌ها بیشتر می‌شود در استان‌ها نیز برنامه‌ریزی‌ها باید ناظر بر عدد توسعه مقرر شده باشد و همه مجموعه مدیریت استان باید بدین سو حرکت کند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان، از تشکیل جلساتی برای تدوین برنامه سرمایه‌گذاری به تفکیک شهرستان‌ها، تصریح کرد: در بخش‌های مختلف از هر دستگاه به عنوان متولی تعیین می‌شود و در همه حوزه‌ها بهره‌وری مورد توجه قرار می‌گیرد که این اقدام منطبق بر آمایش است.

استاندار زنجان گفت: هر صحبت و گزارشی که ارائه می‌شود باید در جهت توسعه و ناظر بر اهداف کلانی چون رشد اقتصادی، افزایش اشتغال، کاهش ضریب جینی و ... باشد که در این مسیر فقط سازمان صمت نیاز به ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه دارد و باید همه بخش‌ها متناسب با آنچه در نظر گرفته شده، فعال شود.

در ادامه این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان در رابطه با سند آمایش سرزمینی در بخش کشاورزی، اظهار کرد: با توجه به محدودیت آب، باید پیوست منابع و مصارف نیز تعریف شود و توسعه کشاورزی نوین نیز مورد توجه باشد.

خلیل قاسم‌لو با تاکید بر لزوم افزایش سطح زیر کشت گلخانه‌ای در استان، عنوان کرد: توتون و تنباکو با توجه به ارزش‌افزوده بالایی که دارد و استقرار بزرگ‌ترین واحد تولیدکننده دخانیات شمال‌غرب کشور در استان، می‌تواند تاثیر بالایی در بخش کشاورزی داشته باشد که نیاز است از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در تغییر الگوی کشت استفاده شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه در رابطه با بخش کشاورزی استان و نکات تعیین شده در سند آمایش سرزمینی برای این بخش، اظهار کرد: زنجان استان برتر در تولید برخی محصولات کشاورزی است و برای افزایش سطح کشت محصولات فقط به صورت عمودی برنامه‌ریزی می‌شود و فقط باغات دیمی به صورت افقی آن‌هم در موارد خاص توسعه خواهد داشت.

جواد تاراسی ادامه داد: استان زنجان در زارعت چوب و تولید آن رتبه برتر کشور را دارد و مرکز تولید جوجه یک‌روزه و گوشت بوقلمون و نیز مرکز تولید دام سبک پربازده است. در حال حاضر ۵۲۹ هزار هکتار اراضی زیر کشت در استان وجود دارد که سهم آن در تولید ناخالص کشاورزی استان ۱۷ درصد است.

وی افزود: حفاظت و کنترل فرسایش خاک و توسعه محصولات کشاورزی سالم با رعایت الگوی کشت، توسعه زیرساخت‌های کشت در محیط‌های کنترل‌ شده و ارتقای بهره‌وری و بهینه‌سازی تولید محصولات زراعت و باغی، توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی، توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و توسعه گلخانه‌ای سالانه به میزان ۲۵ هکتار و توسعه پرورش دام طیور و زنبورعسل، از جمله برنامه جهادکشاورزی در سند آمایش در بخش کشاورزی است.

به گزارش ایسنا، طرح‌های پژوهشی کارگروه آپفن هم در خصوص مدل‌سازی اثرات تغییر اقلیم و منبع آبی، تولید محصولات گلخانه‌ای و رفع موانع تولید، بررسی تغییر اقلیم و خشکسالی‌های اخیر هم در این جلسه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و مصوب شد.

احداث ناحیه صنعتی تخصصی مونتاژ تجهیزات سرور ماینر و استخراج رمزارز در روستای سنبل‌آباد شهرستان سلطانیه با ۱۷۱ هزار مترمربع مساحت، مشروط به رعایت همه استعلامات مربوطه؛ تصویب شد.

احداث ایستگاه TBS شماره یک‌ گاوازنگ با مساحت ۲۲۶ مترمربع در اراضی گاوازنگ زنجان توسط شرگت گاز استان، طرح مجتمع رفاهی بین‌راهی شماره ۳ شهر ارمغانخانه، تولید محصولات بتنی غیرمسلح از بتن معمولی در قیدار، احداث هتل در ابهر و ابطال مصوبات احداث نیروگاه خورشیدی، شرکت تامین انرژی ابهر و شرکت مهندسی کنترل قدرت، از دیگر مصوبات جلسه شورای برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه زنجان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


طلاق روناک یونسی از شوهر دومش ! / خانم بازیگر در کانادا مطلقه شد + عکس شوهران اول و دوم !