قسمت های سمی سبزیجات


قسمت های سمی سبزیجات

به گزارش بهداشت نیوز (https://behdasht.news/)،بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج نوع از این محصولات...

به گزارش بهداشت نیوز ،بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج نوع از این محصولات داریم:

1- گوجه فرنگی
اگر قسمت‌های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت‌ها را جدا کنید و دور بریزید؛ چون سم اضافه داخل این قسمت‌ها تجمع یافته است.

2- خیار
برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد .

3- هویج
در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می‌کند. نیترات در بدن در اثر استرس و ... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می‌شود که سرطان‌زاست .

4- سیب‌زمینی
هر چه سیب زمینی بزرگ‌تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب زمینی ریزتر سالم است . همچنین از خرید سیب‌زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید .

5- پیاز
حتما پیاز رنگی خریداری کنید زیرا پیاز سفید به علت این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می‌کند؛ بهتر است پیاز را هم مانند سیب‌زمینی کوچک خریداری کنید.

6- مغز کاهو
مغز وسط کاهو را نخورید زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است .


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

چگونه سوانح هوایی سرنوشت سیاسی کشورها را تغییر داد؟