طرز تهیه ماست خامه ای خوشمزه در منزل و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن


آموزش طرز تهیه ماست خامه ای ماست خامه ای خیلی ساده درست می شود و اگر طبق دستور تهیه این مطلب پیش بروید یک ماست خوشمزه خامه ای را تهیه کرده اید. ماست خانگی هیچ مواد افزودنی و نگهدارنده ای ندارد و فواید زیادی برای سلامت پوست و مو دارد پس می توانید در منزل […] نوشته طرز تهیه ماست خامه ای خوشمزه در منزل و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن...

آموزش طرز تهیه ماست خامه ای

ماست خامه ای خیلی ساده درست می شود و اگر طبق دستور تهیه این مطلب پیش بروید یک ماست خوشمزه خامه ای را تهیه کرده اید.

ماست خانگی هیچ مواد افزودنی و نگهدارنده ای ندارد و فواید زیادی برای سلامت پوست و مو دارد پس می توانید در منزل ماست خامه ای خوشمزه را تهیه کنید. در این قسمت روش تهیه ماست خامه ای را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ماست خامه ای خوشمزه در منزل و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن

مواد لازم

شیر : یک لیترماست : یک قاشق

طرز تهیه

برای تهیه ماست خامه ای در ابتدا شیر را بجوشانید و سپس پس از اینکه شیر جوشید حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه شیر خیلی آرام بجوشد تا آب اضافی درون شیر تبخیر شود. حالا شیر را درون رفی که قرار است ماست را تهیه کند بریزید و بگذارید شیر مقداری خنک شود. زمانی که می خواهید ماست را به شیر اضافه کنید باید حرارت شیر طوری باشد که انگشت شما نسوزد و فقط گرما را حس کنید.

طرز تهیه ماست خامه ای خوشمزه در منزل و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن

در مرحله بعد از روش تهیه ماست خامه ای کمی از شیر را درون کاسه ای بریزید و سپس با ماست مخلوط کنید. (ماست را 2 ساعت قبل از تهیه ماست خامه ای بیرون بگذارید تا هم دمای محیط شود.) حالا باقی شیر را اضافه کنید و سپس با استفاده از قاشق خوب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

طرز تهیه ماست خامه ای خوشمزه در منزل و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن

درب ظرف را ببندید و روی آن را با حوله ای بپوشانید و پس از 3 تا 4 ساعت وقتی که ماست خودش را گرفت آن را درون یخچال به مدت 1 شب قرار دهید تا ماست سرد شود و این را هم باید دقت کنید که ماست وقتی سرد می شود کمی سفت می شود پس کمتر از یک روز ماست را تکان ندهید زیرا باعث می شود ماست وا برود و شل شود.

طرز تهیه ماست خامه ای خوشمزه در منزل و نکاتی برای خوشمزه تر شدن آن

نکات تکمیلی برای خوشمزه شدن ماست خامه ای

اگر مایه ماست ترش باشد، ماست تهیه شده هم ترش می شود.می توانید به شیر خامه هم اضافه کنید یا اینکه شیر را آنقدر بجوشانید تا آب آن خوب بخار شود و ماست کره ای تهیه شود.به هر مقدار ماست بیشتر درون شیر بریزید باعث وا رفتن ماست می شود.اگر مایه را به تمام شیر اضافه کنید باعث غلیظ شدن ماست می شود پس بسته به سلیقه تان که ماست با چربی با بدون چربی می خواید.باید دقت داشته باشید که دمای شیر باید 45 درجه باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان