سس پارمزان پنیری
طرز تهیه سس پارمزان پنیری(مناسب پاستا ،لازانیا و غذاهای گوشتی)
مواد اولیه :
ابتدا پنیر خامه ای و کره را روی حرارت قرار داده و حرارت را ملایم کنید.
نیمی از خامه و ادویه ایتالیایی را به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید تا کره ذوب شود.
حال مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سعی کنید با گذشت زمان با همزن سریع مواد را هم بزنید تا خامه نبرد.
کمی مواد را مخلوط کنید تا سس کمی سفت شود.
بقیه خامه را با مقداری از سس جداگانه مخلوط کرده و بعد به مواد اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا خامه نبرد.
حال نیمی از پنیر پارمزان را بسیار بسیار ریز رنده کرده و به سس اصافه کنید و به خوبی هم بزنید. (بهتر است از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید)
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پنیر کاملا آب شود.
در صورت تمایل مقداری جعفری ریز شده و تازه را نیز به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید.
بقیه پنیر پارمزان را رنده زده یا خرد کنید و به سس اضافه کنید.
1)در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید.
2)اگر به کره بدون نمک دسترسی ندارید از روغن استفاده کنید یا کره را اضافه کرده ولی از افزودن نمک اضافه به سس خودداری کنید یا از روغن استفاده کنید.
3)این سس را میتوانید داخل ظرف کاملا چفت 4روز در یخچال نگه داری کنید و بعد برای مصرف دوباره آن را گرم کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید(اگر در مایکروویو سس را گرم کنید بریده میشود)
4)بهتر است به جای خامه معمولی از خامه ترش استفاده شود.
5)اگر خامه شما خیلی غلیظ است آن را با مقداری شیر مخلوط کرده و بعد به سس اضافه کنید.
6)اگر در حین حرارت دادن سس خیلی غلیظ شد به آن مقداری شیر اضافه کنید.
برای 5 نفر
پودر سیر1قاشق چایخوری |
پودر پیاز1قاشق چایخوری |
جعفریبه میزان لازم |
پنیر خامه ای250گرم |
کره بدون نمک4قاشق غذاخوری |
خامه پرچرب2فنجان |
پنیر پارمزان2لیوان |
ادویه ایتالیایی1قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا پنیر خامه ای و کره را روی حرارت قرار داده و حرارت را ملایم کنید.
نیمی از خامه و ادویه ایتالیایی را به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید تا کره ذوب شود.
حال مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سعی کنید با گذشت زمان با همزن سریع مواد را هم بزنید تا خامه نبرد.
کمی مواد را مخلوط کنید تا سس کمی سفت شود.
بقیه خامه را با مقداری از سس جداگانه مخلوط کرده و بعد به مواد اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا خامه نبرد.
حال نیمی از پنیر پارمزان را بسیار بسیار ریز رنده کرده و به سس اصافه کنید و به خوبی هم بزنید. (بهتر است از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید)
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پنیر کاملا آب شود.
در صورت تمایل مقداری جعفری ریز شده و تازه را نیز به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید.
بقیه پنیر پارمزان را رنده زده یا خرد کنید و به سس اضافه کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید.
2)اگر به کره بدون نمک دسترسی ندارید از روغن استفاده کنید یا کره را اضافه کرده ولی از افزودن نمک اضافه به سس خودداری کنید یا از روغن استفاده کنید.
3)این سس را میتوانید داخل ظرف کاملا چفت 4روز در یخچال نگه داری کنید و بعد برای مصرف دوباره آن را گرم کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید(اگر در مایکروویو سس را گرم کنید بریده میشود)
4)بهتر است به جای خامه معمولی از خامه ترش استفاده شود.
5)اگر خامه شما خیلی غلیظ است آن را با مقداری شیر مخلوط کرده و بعد به سس اضافه کنید.
6)اگر در حین حرارت دادن سس خیلی غلیظ شد به آن مقداری شیر اضافه کنید.