طرز تهیه کروکت برنج


طرز تهیه کروکت برنج

کروکت برنج یک غذا از نوع فینگرفود های دوست داشتنی

طرز تهیه کروکت برنج
مواد اولیه :
برای 4 نفر
برنج1پیمانه
تخم مرغطرز تهیه کروکت برنج2عدد
پیازطرز تهیه کروکت برنج1عدد
رب گوجه فرنگی1قاشق سوپخوری
سیرطرز تهیه کروکت برنج1حبه
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
آردبه میزان لازم
کرهبه میزان لازم
زعفران (ساییده)نصف قاشق چایخوری
گوشت (چرخکرده)100گرم

طرز تهیه


برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمک خیس کنید و آن را آبکش کرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش کنید و آن را 2 بار چرخ کنیدیکی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید.ادویه و زعفران آب کرده را اضافه کنید و دوباره خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی خوبی پیدا کنند.پیاز را رنده کنید و در کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخکرده و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تخم مرغ باقی مانده را آبپز کرده و رنده بزنید و به مواد بیفزایید و با یک استکان آب اجازه دهید مواد بپزند تا آبشان تبخیر شود.کف دست‌تان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی کره در تابه سرخ کنید.

نکات:


1)این غذا خیلی روغن به خود جذب میکند حواستان باشد زیادی روغن نریزید.
2)کروکت ها خیلی زود پخته میشود و بعد از آن باز شده و موادشان بیرون میریزد به محض طلایی شدن آنها را از روی حرارت بردارید.
3)برنج و تخم مرغ را تا میتوانید ورز دهید تا احتمال وا رفتن غذایتان کمتر شود.
4)حواستان باشد اجازه ندهید برنج کامل دم بکشد 5دقیقه زمان کافی است.
5)میتوانید کروکت ها را داخل ارد سوخاری هم غلط دهید و بعد سرخ کنید.
نوش جان

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فینگر فود

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید