طرز تهیه مک اند چیز با مرغ با سس بشامل خوش طعم


طرز تهیه مک اند چیز با مرغ با سس بشامل خوش طعم

مک اند چیز در واقع تشکیل شده از ماکارونی و پنیر است و از بریتانیا به کشورهایی چون ایالات متحده آمریکا و کانادا وارد شده است و در این کشورها به غذایی متداول و معمولی تبدیل شده است در مک اند چیز شما می توانید از گوشت قرمز یا مرغ و یا فقط سبزیجات استفاده کنید چون مخاطبان گرامی سایت درخواست مک اند چیز با مرغ را داده بودند

طرز تهیه مک اند چیز با مرغ با سس بشامل خوش طعم

روش پخت مک اند چیز با مرغ به صورت مرحله به مرحله

در بیشتر مواقع مک اند چیز با سس بشامل سرو می شود اگر طرز تهیه سس بشامل را نمی دانید در ادامه برای شما طرز تهیه سس بشامل را هم آورده ایم این غذا شباهت زیادی به لازانیا که غذای معروف تری است دارد در ضمن بعضی مواقع در مک اند چیز از پنیر چدار و گودا به علاوه پنیر پیتزا هم استفاده می شود. در مطالب گذشته مک اند چیز با سس گوشت را آموزش دادیم و در ادامه طرز تهیه ماکارونی و پنیر یا همان مک اند چیز با مرغ خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

مواد اولیه مک اند چیز با مرغ

سینه مرغ ۱/۲ یک سینه کامل
پاستا فرمی ۱/۲ بسته
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
کره (برای سس بشامل) ۲ قاشق غذا خوری
آرد (برای سس بشامل) ۲ قاشق غذا خوری
شیر (برای سس بشامل) ۲ لیوان
جوز هندی (برای سس بشامل) ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک (برای سس بشامل) ۱ پنس
مراحل طرز تهیه

زمان مورد نیاز: ۴۵ minutes.

تفت دادن سینه مرغ

بعد از آنکه سینه مرغ را به قطعات مورد نظرمان خرد کردیم (البته توصیه می کنم در اندازه متوسط خرد کنید) سینه مرغ را با پیاز تفت میدهیم تا سرخ شوند در این مرحله ادویه های مواد اولیه را برای خوش طعم کردن مرغ به آن ها اضافه می کنیم.

تفت دادن قارچ ها

در تابه ای دیگر قارچ ها را که قبلاً ورقه ورقه کردیم را با حرارت بالا تفت می دهیم و به سینه مرغ که در مرحله قبلی طعم دار کرده بودیم اضافه می کنیم در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم تا رنگ مواد عوض شود و به آنها اجازه پخت می دهیم.

پختن و آب کشی کردن پاستا

در این مرحله پاستا را در آب در حال جوش می ریزیم و به آنها کمی روغن و نمک اضافه می کنیم و بعد از حدود یک ربع آن را آب کش می کنیم.

طرز تهیه سس بشامل برای مک اند چیز با مرغ

برای تهیه سس بشامل ابتدا آرد و کره را با هم تفت می دهیم تا زمانی که بوی خامی آرد گرفته شود و قبل از آن که رنگ آرد تیره شود شیر را که ولرم است را به صورت کم کم به آرد اضافه می کنیم و با مدام هم زدن جلوی گلوله گلوله شدن آرد را می گیریم در این مرحله به سس غلیظی می رسیم و در نهایت جوز هندی و نمک را به آن اضافه می کنیم غلظت سس بیشتر شبیه فرنی است.
می توانید طرز تهیه سس بشامل فرانسوی را امتحان کنید.

قرار دادن مواد در فر

در ظرفی که مناسب برای فر می باشد ابتدا پاستاها که آب کشی کردیم را می ریزیم و بعد هم سینه مرغ که طعم دار شده اند را می ریزیم و بعد هم کمی پنیر پیتزا می ریزیم و این روند سه مرحله ای را تا اتمام مواد ادامه می دهیم. البته برای روی مک اند چیز با مرغ بهتر است پنیر پیتزای بیشتری را نگه دارید تا باعث بهتر چسبیدن مواد شوند و در فر که از قبل آن را گرم کرده ایم در طبقه وسط و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت ۴۵ دقیقه طول می کشد تا مواد به پخت نهایی برسند در زمان پخت نهایی پنیر پیتزا به صورت برشته و طلایی در میاید

طرز تهیه مک اند چیز با مرغ با سس بشامل خوش طعم

لازم به ذکر است که حدود یکساعت طول می کشد تا شما مواد را تهیه کنید و ۴۵ دقیقه هم پخت آن طول می کشد و این مواد اولیه برای خوراک ۴ نفر در نظر گرفته شده اند.

نکات کلیدی و مهم در تهیه مک اند چیز با مرغ

فقط در موقع پخت پاستا یادتان باشد که زمان پخت پاستای شما زیاد نباشد چون با پختن زیاد پاستا وقتی آن ها در فر قرار می گیرند به صورت له شده در میایند که مورد پسند خیلی از افراد نیست. در ضمن می توانید با کم کردن مقدار پنیر پیتزا و اضافه کردن پنیر گودا و چدار به طعم متفاوتی از این غذا برسید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟