موس شکلات وگان
دسرها یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در میان تمام افراد و به خصوص کودکان بوده که در انواع طعم های شیرین و ترش درست می شود.
از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و معروف می توان به اسلایس شکلاتی، سوفله شکلات، دسر کاسترد شکلاتی، ناگت شکلات، کوکی با شکلات چیپسی، کوکی ردولوت، پاناکوتا انبه، کنافه و… اشاره کرد.
مواد لازم
پودر کاکائو: ۱ پیمانه شیر نارگیل: یک و نیم لیوان خرما بدون هسته: ۷ عدد کره گیاهی: ۲ پیمانه شیره افرا: ۱ قاشق غذاخوری وانیل: ۱ قاشق چایخوری نمک: نصف قاشق چایخوریمراحل
گام 1ابتدا شیر نارگیل را در دو ظرف جداگانه به دو مقدار مساوی تقسیم کنید.
سپس مواد پودر کاکائو، کره و نمک را به یک ظرف شیر نارگیلی اضافه و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
مخلوط را به صورت مداوم هم بزنید تا کره ذوب شود.
سپس بقیه شیر نارگیل را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
بعد از ۵ دقیقه هم زدن، حرارت را خاموش کنید.
شیره افرا و خرما بدون هسته را به مواد اضافه کنید.
بعد از خنک شدن مواد را در داخل مخلوط کن ریخته و به صورت مایه خامه مانند آماده کنید.
سپس در ظرف مناسب ریخته و درب آن را با سلفون بپوشانید.
ظرف را به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا موس شکلات وگان آماده شود.