طرز تهیه موز سرخ شده ( فوق العاده خوشمزه )


طرز تهیه موز سرخ شده ( فوق العاده خوشمزه )

موز سرخ شده یک نوع اسنک ساده است. برای درست کردن موز سرخ شده، موز را معمولا به خمیری آغشته می‌کنند و در روغن داغ سرخ می‌کنند. این میان وعده خوشمزه در کشورهای مالزی، اندونزی، سنگاپور و برونئی بسیار محبوب است.

شاید کمی عجیب به نظر برسد اما موز سرخ کرده یکی از دسرهای معروف کشورهای جنوب شرق آسیا است.

چگونه موز سرخ کرده درست کنیم؟

اگر چند موز نسبتا رسیده در یخچال دارید و می‌ترسید سیاه شوند، می‌توانید به سراغ این دسر بروید. هم سریع آماده می‌شود و هم بعد از خوردن آن حتما از هواداران این دسر خواهید شد.این دسر در بسیاری از کشورهای جنوب شرق آسیا مانند اندونزی، تایلند، مالزی و … تهیه و به فروش می‌رسد و بسیاری از دستفروشان از فروش این دسر کسب روزی می‌کنند! اما خوب امتحان کردن موز سرخ کرده را به شما توصیه می‌کنم.
در ابتدا دستور پخت این غذا را با عسل آموزش خواهیم داد.

مواد لازم موز سرخ کرده

۳ عدد موز ۱۰۰ گرم آرد ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری عسل ۶۰ گرم خلال بادام ۲ قاشق غذاخوری روغن یا کره

طرز تهیه موز سرخ شده ( فوق العاده خوشمزه )

طرز تهیه دسر موز سرخ کرده با عسل

این دسری از کشور چین است. در گواندونگ که به صورت گرم سرو می شود. از آنجایی که موز و عسل سرو می‌شود نیازی به شکر ندارد
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد صاف شود.
این مایع باید به غلظت ماست باشد.
اگر سفت بود می‌توان کمی آب به آن اضافه کرد.
مایع را در جایی خنک به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم.
موزها را پوست کنده و قطعه قطعه کرده و در مایع زده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.
به مدت ۴ تا ۵ دقیقه زمان برای سرخ کردن نیاز است.
سپس روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه آن خارج شود و قبل از خنک شدن عسل ریخته و با بادام سرو می‌کنیم.

طرز تهیه موز سرخ شده ( فوق العاده خوشمزه )

نکات تهیه موز سرخ شده

بعد از سرخ شدن همه موزها روی آن‌ها کمی پودر دارچین بپاشید و سرو کنید. موز سرخ شده با بستی هم سرو می‌شود. موز سرخ شده را می‌توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید. برای درست کردن این میان وعده بهتر است از موزهای رسیده ولی سفت استفاده کنید. یک راه دیگر برای سرخ کردن موز این است که موزهای حلقه حلقه شده را درون کره و شکر و کمی پودر دارچین تفت بدهید، در این روش نیازی به درست کردن خمیر نیست. موز سرخ شده به این روش را می‌توانید با بستنی، ماست میوه‌ای، اوت میل، فرنچ تست و پنکیک سرو کنید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


40 عکس نقاشی دخترانه جدید، ساده، زیبا، فانتزی و آسان برای پروفایل