دستور پخت بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار


دستور پخت بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار

طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار ترد و خوشمزه به روش کارخانه ای

دستور پخت بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار

مواد لازم برای بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار

آرد سبوس دار 2 پیمانه شیر 1/4 پیمانه پودر قند 2/3 پیمانه کره 100 گرم پودر سبوس گندم 2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1/8 قاشق چایخوری

1. طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی سبوس دار خانگی
مرحله اول: ابتدا 1 قاشق غذاخوری از آرد را کم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر سبوس گندم را می افزاییم و آرد را به همراه بکینگ پودر سه مرتبه الک می کنیم.

2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
حالا آرد الک شده، پودر قند، وانیل، زنجبیل را داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

3. مرحله سوم: افزودن کره
حالا کره سرد مکعبی خرد شده را به آرامی می افزاییم تا مواد شبیه شن شود.

4. مرحله چهارم: افزودن شیر
حالا شیر را به تدریج می افزاییم تا خمیر داخل مخلوط یک گوشه گلوله شود.

5. مرحله پنجم: آماده سازی خمیر برای پخت
حالا خمیر را به قطر 0.5 سانتی متر پهن می کنیم و یا یک کاتر گرد یا خمیر را قالب می زنیم و داخل سینی پخت که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم سپس با یک خلال دندان حفره هایی منظم روی بیسکویت ایجاد می کنیم.

6. مرحله ششم: پخت ساقه طلایی
حالا بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم.

7. مرحله آخر: سرو بیسکویت
حالا بیسکویت ساقه طلایی را از داخل فر خارج کرده و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود بعد داخل ظرف سرو چیده و نوش جان کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

7 ترفند عالی برای ترد شدن کتلت!