کاهش زمان دسترس‌پذیری به شغل، از مأموریت‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای


کاهش زمان دسترس‌پذیری به شغل، از مأموریت‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نشست سراسری شورای این دانشگاه فنی و حرفه‌ای که روز گذشته با حضور اعضای هیئت رئیسه و رؤسای استانی دانشگاه برگزار شد، بر رونق‌بخشی به اقتصاد محلی و لزوم توجه بیش از پیش به اهمیت ایجاد شغل برای جوانان تأکید کرد.

کاهش زمان دسترس‌پذیری به شغل، از مأموریت‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش ایران اکونومیست، نشست سراسری شورای دانشگاه فنی و حرفه‌ای روز گذشته (۱۶ شهریورماه ۱۴۰۱) در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها، با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و رؤسای استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در محل دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی برگزار شد.

دکتر عرفان خسرویان، رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور بر فعالیت مضاعف و شبانه‌روزی در استان‌ها تاکید کرد و با بیان اینکه در بخش بودجه، گشایش‌های خوبی صورت گرفته است، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک ابردانشگاه است که جنس و مقیاس مسائل مطرح‌شده در این دانشگاه، با سایر دانشگاه‌ها، تفاوت دارد، بنابراین یک توان دوچندان با بهره‌وری و خلاقیت تمام را می‌طلبد تا بتوان هم هزینه‌ها را مدیریت کرد و هم کیفیت را بالا برد .

وی با بیان اینکه در اکوسیستم بزرگ علم و فناوری، دانشگاه فنی و حرفه‌ای تنها سازه مهارتی کشور است، تصریح کرد: ما نیاز به افراد تحول‌خواه داریم و دانشگاه باید به جامعه آموزش دهد چرا که دانشگاه یک نهاد مقدس و اخلاقی است.

دکتر خسرویان با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای اولین بار در کشور به عنوان عضو حقیقی شورای عالی مهارت نقش‌آفرین شده است، افزود: ماموریت ما در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، سنتز اکوسیستم مهارت در کشور است و به فضل الهی همه ارکان دولت در حمایت از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و تاکید بر آموزش‌های مهارتی اهتمام دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با تأکید بر اینکه توسعه کشور در رشته‌های علوم پایه و فنی و مهندسی می باشد، تصریح کرد: تاکید داریم هرم دانشگاه بر پایه کاردانی باشد و می‌خواهیم برای صنعت کشور تکنیسین تربیت کنیم. دانشگاه فنی و حرفه‌ای، متولی نظام مهارتی در کشور است و بنابراین خروجی این دانشگاه باید نیروی بازار کار باشد و کاهش زمان دسترس‌پذیری به شغل از جمله مأموریت‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

وی با بیان اینکه شغل‌ها باید در بحران‌های اقتصادی محفوظ بمانند و مشاغل مهارتی، پایدار هستند، افزود: ما باید آینده را برای جوانان ایجاد کنیم چرا که شغل، هویت می آورد لذا رونق بخشی به اقتصادهای محلی باید در دستور کار دانشگاه فنی و حرفه‌ای مراکز استانی قرار گیرد.

دکتر خسرویان، تغییر و حرکت از مدیریت آموزش عالی به حکمرانی آموزش عالی را مهم قلمداد کرد و گفت: ما باید همکاری بین بخشی را تجربه و تقویت کنیم. در نظام آموزش مهارتی نیاز به کارخانه‌های آموزشی -تولیدی داریم، بنابراین باید به سمت پایدارسازی منابع آموزش عالی و ایجاد مدل‌های درآمدزایی حرکت کنیم و همچنین بنا داریم صندوق تامین مالی ایجاد کنیم و شاخص‌ها را در نظارت و ارزیابی تغییر دهیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در بخش دیگر سخنان خود ضمن تاکید بر آمایش آموزش فنی و حرفه‌ای، نیروی انسانی و تجهیزات، خاطرنشان کرد: این آمایش ها به شدت هزینه‌ها را پایین خواهد آورد و اثرات مثبتی از لحاظ اقتصادی و کم نمودن آسیب‌های اجتماعی به دنبال خواهد داشت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، در این نشست به منظور همفکری ‏و هماهنگی جهت آموزش حضوری دانشگاه‌ها در سال جدید تحصیلی، روسای واحدهای استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن بیان گزارشی از مسائل جاری دانشکده‌ها و آموزشکده‌های استانی، پیشنهادها، مشکلات و دغدغه‌های خود را در سه حوزه تغذیه دانشجویی، خوابگاه و برنامه‌ریزی آموزشی مطرح نمودند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال روزانه شنبه 8 اردیبهشت 1403