طرز تهیه ترشی کلم بنفش رستورانی + فیلم


به گزارش اقتصادآنلاین، با دیدن این ویدیو ترشی کلم بنفش را به سبک رستورانی...
به گزارش اقتصادآنلاین، با دیدن این ویدیو ترشی کلم بنفش را به سبک رستورانی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بنفش رستورانی کلم بنفش 500 گرم نمک سنگی 1 قاشق غذاخوری سر صاف آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3...

به گزارش اقتصادآنلاین، با دیدن این ویدیو ترشی کلم بنفش را به سبک رستورانی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بنفش رستورانی

کلم بنفش 500 گرم

نمک سنگی 1 قاشق غذاخوری سر صاف

آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

سرکه انگور 100 m.l (از سرکه سیب هم میتوانید استفاده کنید)

آب 100 m.l

فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری

سیر 4 حبه

طرز تهیه ترشی کلم بنفش رستورانی

کلم را با پوست کن ریز خرد کنید (البته با چاقو هم میتوانید خرد کنید اما با پوست کن سریعتر و نازکتر می شود)

کلم را بعد از خرد کردن بشوئید. سپس نمک و آبلیمو را اضافه کرده چنگ بزنید. بعد روغن زیتون را اضافه کرده مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کلم ها رنگشان تغییر کرده و نرم شوند شوند.

در همین حین سرکه و آب را با هم مخلوط کنید.

سیر و دانه های فلفل سیاه را در کف شیشه بریزید کلم ها را داخل شیشه بریزید و فشار دهید در آخر مخلوط آب وسرکه را روی کلم ها ریخته تا شیشه پر شود اگر تا سر شیشه خالی بود آب بریزید.

شیشه را داخل یخچال قرار دهید و بعد از 2_3 روز ترشی شما آماده است.

لینک کوتاه لینک کپی شد


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته