آموزش خورش میگوی هندی


آموزش خورش میگوی هندی : حتما می دونید که خصیصه مهم غذاهای هندی تند بودن اونهاست. ولی ما ایرانیها شاید نتونیم غذاهایی به اون تندی رو بخوریم ولی اگه در حدی ملایمتر باشه حتما قابل تحمله. پس بریم آموزش خورش میگوی هندی را ببینیم و اگه...

آموزش خورش میگوی هندی : حتما می دونید که خصیصه مهم غذاهای هندی تند بودن اونهاست. ولی ما ایرانیها شاید نتونیم غذاهایی به اون تندی رو بخوریم ولی اگه در حدی ملایمتر باشه حتما قابل تحمله. پس بریم آموزش خورش میگوی هندی را ببینیم و اگه دوست داشتید بپزید.

مواد مورد نیاز

  • فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجفیل
  • دانه خردل، کاری، دارچین، تخم گشنیز
  • پیاز و سیر
  • گوجه
  • رب گوجه
  • میگو
  • خامه
  • گشنیز تازه

آموزش خورش میگوی هندی

طرز تهیه

فلفل سیاه، فلفل قرمز، دانه خردل، کاری، دارچین، تخم گشنیز را سابیده و در تابه کمی بو بدهید.
پیاز را رنده کنید و در کمی کره تفت دهید. (در همان تابه)

پوره سیر و زنجفیل را اضافه کرده و یک چرخ دهید

گوجه رنده شده را بیفزایید، رب بزنید و با دربسته،بگذارید بپزد و آبش کشیده شود.

میگو ها را در خورش بریزید و پس از 5 دقیقه خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

هنگام سرو روی خورش گشنیز تازه خورد شده بپاشید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع غذاهای خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اصرار بارسلونا به جذب ستاره بایرن