جامعه دغدغه‌مند عبور از یلدای انتظار و رسیدن به صبح ظهور شود


یک کارشناس مذهبی با بیان اینکه خوب است از شب یلدا و سنت‌های آن برای یاد...
یک کارشناس مذهبی با بیان اینکه خوب است از شب یلدا و سنت‌های آن برای یاد کردن از امام زمان(عج) و ارتباط با ایشان الهام بگیریم، گفت: جامعه باید برای رسیدن به طولانی‌ترین روز جهان که همراه با آرامش و عاری از فقر، جنگ و رنج است، دغدغه‌مند شود.

حجت الاسلام والمسلمین «حسین رضایی‌قمی» در گفتگو با خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان با اشاره به فرا رسیدن شب یلدا، اظهار کرد: شب یلدا همچون بسیاری از سنت های ملی که سبب پویایی عِرق ملی و علقه به وطن است باید حفظ و به آنها پرداخته شود.

این کارشناس مذهبی در ادامه تصریح کرد: شب یلدا به عنوان طولانی‌ترین شب سال، محملی برای دور هم جمع شدن است، جالب آنکه همه سنت های ملی ما توام با سنت دینی صله رحم است و سبب تشکیل جمع های خانوادگی، قومیتی و ملی می شود.

وی ادامه داد: از سنت های مهم این شب رفتن به دیدار بزرگترهای فامیل و تکریم مقام آنها در این بستر است، خوب است از همین یک سنت حسنه پلی بزنیم به غفلتی که از بزرگ عالم یعنی امام زمان(عج) کرده ایم؛ امام که به تعبیر روایات در حکم پدر مهربان، مادر و برادر و رفیق شفیق انسان است!

حجت الاسلام رضایی قمی درباره آداب سر زدن به امام زمان(عج) و ابراز ارادت به آن وجود مقدس، بیان کرد: از وجود مقدس امام هادی(ع) است که برای ارتباط با امام فقط لبانتان را تکان دهید؛ یعنی کافی است با امام(عج) سخن بگوییم، به قول شاعر «هیچ آدابی و ترتیبی مجو، هر چه می خواهد دل تنگ بگو».

وی تاکید کرد: مرحوم آیت الله میلانی می فرمود: روزی یک بار با امام زمان(عج) صحبت کنید؛ از این یک دقیقه ها در روز ما بسیار است که بی توجه از کنارشان می گذاریم!، خوب است از یک دقیقه طولانی شدن شب یلدا و اهتمامی که برای بزرگداشتش داریم الهام بگیریم و فرصت های یک دقیقه ای برای ارتباط و انس با امام زمان(عج) در سبک زندگی هامان داشته باشیم.

حجت الاسلام رضایی قمی با بیان اینکه خوب است در کنار همه سنت های خوب ملی در شب یلدا، آرزمند طولانی ترین صبح تاریخ نیز شویم، گفت: صبح ظهور که طولانی ترین روز روشن بشریت است، با شادی بی‌پایان، فقدان جنگ و ترس و فقر و آرامش واقعی و همدلی های جهانی همراه است، لذا ضرورت دارد جامعه را برای رسیدن به این روز دغدغه مند کنیم.

وی با بیان اینکه صبح ظهور قطعا با شب غیبت هیچ قرابت و شباهتی ندارد، ابراز کرد: تنها وجه مشترک این دو، آمدن مردی است که همه تاریخ انتظارش را کشیده و آرزمند درک بهار ظهورش است چنان که در روایات از آن وجود مقدس به ربیع الانام یعنی بهار مردمان تعبیر شده، بهاری که زمستان یخ‌زده و تاریک غیبت را به صبح روشن ظهور تغییر می دهد.

این کارشناس مذهبی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه شاید بسیاری از مهمانی ها و محافل یلدایی ما جای صحبت از امام زمان(عج) و دعا برای ایشان نباشد، اما با توجه به آنکه در روایات محدودیت مکانی و زمانی برای دعا در حق حضرت(عج) و ارتباط با ایشان وجود ندارد، لذا خوب است از فرصت یلدایی‌مان نیز برای این مهم استافده کرده و حداقل آرزومند صبح ظهور ایشان باشیم.

پایان پیام/9
روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید