طرز تهیه خورش قیمه کرفس یک غذای ایرانی متفاوت و خوشمزه


طرز تهیه خورش قیمه کرفس بسیار ساده است. این خورش بسیار خوشمزه بوده و طعم عالی دارد. در این خورش از کرفس و مقداری سبزی قورمه سبزی هم استفاده می شود.

تهیه خورش های خانگی کار بسیار ساده ای است. شما با دستور پخت های آرگا می توانید، انواعی از خورش های ایرانی را تهیه کنید. در این بخش نیز با طرز تهیه خورش قیمه کرفس که یک خورش پرطرفدار و محبوب است، آشنا می شوید.

اگر می خواهید، انواعی از خورش های متنوع ایرانی را تهیه کنید در آرگا می توانید با طرز تهیه خورش قیمه کنگر و خورش دختر لوس آشنا شوید. این خورش ها بسیار ساده تهیه شده و برای پذیرایی در مهمانی هم مناسب هستند.

طرز تهیه خورش قیمه کرفس یک غذای ایرانی متفاوت و خوشمزه

مواد اولیه:

  • گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • لپه: ۱ پیمانه
  • برگ کرفس خرد شده: یک پیمانه
  • ساقه کرفس خرد شده: به میزان لازم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  • شنبلیله خشک: ۱ قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیار: ۱ عدد
  • لیمو عمانی: ۱ عدد

طرز تهیه خورش قیمه کرفس یک غذای ایرانی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه کرفس:

برای داشتن این خورش خوشمزه خانگی باید ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را به همراه مقداری روغن، فلفل و زردچوبه تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد، گوشت ها را اضافه کرده و خوب تفت داده تا گوشت تغییر رنگ داده و سرخ شود.

افزودن فلفل در این خورش موجب تیره تر شدن خورش خواهد شد. بنابراین اگر می خواهید، خورش شما مانند قورمه سبزی تیره تر شود، مقدار بیشتری فلفل اضافه نمایید. در این مرحله باید کرفس های خرد شده را اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه خورش قیمه کرفس برگ ها و ساقه کرفس را جدا کرده و خرد نمایید. می توانید در تابه ای دیگر به همراه مقداری روغن کرفس ها را تفت دهید تا طعم بهتری داشته باشد و بعد به گوشت اضافه کنید. در این خورش می توانید از مقداری سبزی قورمه سبزی تفت داده شده هم استفاده نمایید.

طرز تهیه خورش قیمه کرفس یک غذای ایرانی متفاوت و خوشمزه

شنبلیله خشک شده را نیز به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از افزودن تمام سبزی ها مقداری آب جوش روی گوشت ها ریخته و زمان دهید تا بپزد. حالا بعد از نرم گوشت رب را درون تابه ای مقداری تفت داده و به همراه نمک به قابلمه اضافه کرده در نهایت نیز لیمو عمانی را از دانه جدا کرده و بیاندازید.

۲۰ دقیقه زمان نیاز است تا مواد خوب جا افتاده شود و رب مزه بدهد. افزودن رب در ابتدای کار ممکن است موجب سفت شدن گوشت ها شود. شما به میزان دلخواه می توانید، نمک و ترشی این غذا را تست کنید و تغییر دهید. شما به همین سادگی یک خورش فوق العاده دارید. نوش جان

منبع : آرگا

برچسب : انواع خورشت

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شیمیل ها چه افرادی هستند؟