طرز تهیه پکوره اسفناج یک غذای بین المللی و خوشمزه


شما علاقه مندان به آشپزی می توانید در این بخش با طرز تهیه پکوره اسفناج که یک غذای خوشمزه است، آشنا شوید. این غذا برای میان وعده شما گزینه مناسبی می باشد.

اگر دنبال یک غذای فوق العاده هستید حتما در این بخش طرز تهیه پکوره اسفناج را مطالعه کنید. این غذا طعم فوق العاده ای داشته و برای کودکان نیز یک غذای فوق العاده و میان وعده عالی است.

برای داشتن یک غذای فوق العاده با اسفناج می توانید با تهیه انواعی از غذاها در آرگا آشنا شوید. در لینک نیز با طرز تهیه حمص اسفناج آشنا خواهید شد.

طرز تهیه پکوره اسفناج یک غذای بین المللی و خوشمزه

مواد اولیه:

  • اسفناج: ۱ پیمانه
  • فلفل سبز: ۱ عدد
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • آرد نخودچی: ۱ پیمانه
  • رنجبیل تازه: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زیره و بادیان: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز و زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • کنجد: ۲ قاشق چای خوری
  • آب سرد: به میزان لازم
  • بکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه پکوره اسفناج یک غذای بین المللی و خوشمزه

طرز تهیه پکوره اسفناج:

برای داشتن این غذای فوق العاده باید ابتدا اسفناج ها را شسته و به شکل ریز خرد نمایید. مواد را درون کاسه ای ریخته و مقداری هم زیره و تخم گشنیز به آن اضافه کنید. در این بخش نیز می توانید مقداری بادیان اضافه نمایید. مواد را مقداری نیم کوب کرده و بعد به این اسفناج های خرد شده اضافه کنید.

در کنار ادویه های نیم کوب نیز باید مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را به ادویه ها اضافه نمایید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده و در ادامه این بخش نیز مقداری آرد نخودچی اضافه کنید. فلفل سبز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.

طرز تهیه پکوره اسفناج یک غذای بین المللی و خوشمزه

در این بخش از طرز تهیه پکوره اسفناج باید زنجبیل تازه و مقداری سیر رنده شده را به مواد خود اضافه نمایید. کنجد را نیز به مواد اضافه کرده و مجدد مواد را ترکیب نمایید. بعد از اینکه مایه شما نسبتا غلیظ شد، مقداری هم بکینگ پودر به ان اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، روی ظرف را یک سلفون پیچیده و زمان دهید تا مواد کمی استراحت کند. مواد را بایه مدت ۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

بعد از خارج کردن مواد از یخچال باید یک تایه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید. بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد، می توانید به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و درون تابه سرخ کنید. مواد تهیه شده را روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود.

حالا غذای خوشمزه شما آماده است و می توانید با نان سنگک و مقداری سبزی نوش جان کنید. این غذا برای میان وعده و حتی وعده های غایی نیز بسیار عالی است و طعم بی نظیری دارد.

منبع : آرگا

برچسب :

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع غذاهای خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رونمایی از لباس جدید تیم لیورپول