رویه دستگاه قضا ارتباط بی واسطه با مردم است


رویه دستگاه قضا ارتباط بی واسطه با مردم است

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: رویه دستگاه قضائی ارتباط بی واسطه با مردم بوده و گواه این امر ملاقات با بیش از ۵۰۰ هزار مراجعه کننده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به دنبال تفاهم نامه میان قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل و در جهت هم افزایی، نشست فصلی مسئولین عالی قضائی استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برگزار و بر تعامل در جهت هم افزایی تاکید شد.
توسلی زاده با اشاره به رابطه خوب دستگاه قضائی استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی گفت این تعامل خوب می‌تواند به روند بهتر کارها و پیشبرد اهداف کمک کند.

توسلی زاده با اشاره به کار سخت دستگاه قضائی با وجود کمبود منابع مالی و انسانی خاطر نشان کرد: با توجه به حجم انبوه ورودی پرونده کار در دستگاه قضائی سخت شده است و این در حالی است که دشمن همواره به دنبال جلوه دادن ناکارآمدی نظام است و کمترین مشکل خصوصاً در دستگاه قضائی را به بزرگترین شکل نشان می‌دهد؛ بنابراین وظیفه داریم علیرغم تمامی مشکلات کارها را درست و دقیق انجام دهیم.

وی با اشاره به رابطه خوب میان کارکنان دستگاه قضائی استان یادآور شد: در مجموعه قضائی استان اعتماد توأم با احترام حاکم است و با همین شیوه کارها انجام می‌شود و سعی شده است تمامی واسطه‌ها بین مردم و دادگستری حذف شود و مردم بی واسطه با ما ارتباط بگیرند و به بیان مشکلات و دیدگاه‌های خود بپردازند.

در ادامه این نشست نمایندگان حاضر به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: تعامل خوبی بین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مجموعه قضائی استان که موجب هم افزایی شده است، وجود دارد.

وی افزود: در مجموعه قضائی استان شخصی وجود دارد که مسلط بر امور است و واقعاً پیگیر کارهای مردم هستند. ما نماینده مردم هستیم و گاهی مردم به بیان مشکلات خود می‌پردازند و انصافاً از سوی رئیس کل دادگستری مورد رسیدگی و پیگیری قرار می‌گیرد.

نماینده مردم شهرستان‌های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به تعامل خوب و مثبت میان نمایندگان استان و دستگاه قضائی، وجود تیم متخصص و بومی در دستگاه قضائی استان سبب پیشرفت و پیشبرد کارها دانست و گفت: شخص رئیس کل دادگستری استان ساختار و تشکیلات دستگاه قضائی را به خوبی می‌شناسد و احاطه کامل دارد و تلاش ایشان و مجموعه قضائی استان برای توسعه و تحقق عدالت قابل تقدیر است.

لهونی نماینده مردم پاوه و اورامانات نیز به تبادل افکار و اندیشه که تعامل را تقویت می‌کند اشاره کرد و این نشسشت‌ها را مفید دانست و بر خروجی مثبت آن تاکید کرد.

وی یادآور شد: امیدورایم این نشست‌ها به رفع مشکلات کلان منطقه‌ای و ملی بیانجامد.

حجت ا لاسلام حسینی نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی به کار سالم در دستگاه قضائی اشاره کرد و افزود: این امر سبب بالا رفتن اعتماد عمومی شده است.

در پایان این نشست چند پیشنهاد از جمله احداث مرکز پزشکی قانونی در شهرستان سنقر و کلیایی با حمایت نمایندگان و پیگیری دستگاه قضائی و خروجی مشخص و بر اساس مصوبه در این نشست‌ها که به حل مشکلات و تعامل بیشتر منتج شود، به عنوان مصوبات جلسه صورت گرفت.




شیمیل ها چه افرادی هستند؟