طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب (خساک) با طعم واقعی


طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب با آرگا یک تجربه جدید است. شما برای این طعم از ماهی باید گوجه، سبزیجات خشک، پیاز، سیر و … را با یکدیگر ترکیب کرده و طعم جدید را بچشید.

دو پیازه خساک یک غذای بی نظیری بوده که شما دستور تهیه ساده ای از آن را مطالعه می کنید. شما علاقه مندان به آشپزی در این بخش با طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب آشنا می شوید.

تهیه ماهی با طعم و عطرهای متنوع کار لذت بخشی است. شما می توانید در لینک با طرز تهیه ماهی فسنجان و ماهی شکم پر نیز آشنا شوید. این دستور پخت ها بسیار ساده و عالی هستند.

طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب (خساک) با طعم واقعی

مواد اولیه:

  • فیله خساک: ۴۰۰ گرم
  • سیر: ۱ بوته
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • زنجبیل تازه: ۱ تکه
  • فلفل قرمز و فلفل سبز: ۴ عدد
  • تخم گشنیز، دانه فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • شنبلیله خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  • ادویه کاری، زردچوبه و ادویه ۴ قلم: به میزان لازم

طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب (خساک) با طعم واقعی

طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب:

این ماهی به روش بوشهری تهیه می شود. شما برای داشتن این ماهی خوش طعم باید ابتدا گوشت ماهی را به صورت فیله برش دهید. ماهی را بعد از شستن و خشک شدن آب اضافی باید درون یک ظرف بریزید و به همراه پیاز مره دار کنید. حالا مقداری هم آبلیموی تازه نیز به ماهی اضافه نمایید، طعم بهتری می گیرد.

این ماهی حداقل باید به مدت نیم ساعت مزه دار شود. حالا ماهی را برداشته و درون تابه ای که روغن داغ دارد، سرخ کنید. بعد از سرخ شدن ماهی را خارج کرده و کنار بگذارید. درون تابه مقداری پیاز خرد شده را تفت داده و بعد ماهی ها را نیز اضافه کنید و کمی با پیازهای خرد شده تفت دهید.

طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب (خساک) با طعم واقعی

در این بخش سراغ ادویه ها بروید و مقداری سیر رنده شده را به همراه ادویه های ذکر شده اضافه کنید. مواد را تفت داده تا عطر ادویه ها بلند شود. در این گام نیز زنجبیل خرد شده، فلفل خرد شده و دیگر مواد را هم اضافه کنید.

بعد از تفت خوردن ماهی و پیازها باید گوجه فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کرده و زمان دهید تا گوجه به خوبی نرم شود. مواد سبزیجات خشک و معطری که ذکر شده را در این بخش باید به تابه اضافه نمایید.

در این مرحله از طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب باید زمان دهید تا مواد به مدت ۱۰ دقیقه پخته شده و مزه دار شود. حالا ماهی بوشهری شما آماده است و می توانید، سرو کنید. این ماهی باید طعمی نسبتا تند داشته باشد و می توانید، میزان فلفل آن را بنا به ذائقه خودتان اضافه کنید.

منبع : آرگا

برچسب :

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه غذاهای دریایی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی