طرز تهیه ناگت گیاهی با سویا+فیلم


طرز تهیه ناگت گیاهی با سویا+فیلم

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، ناگت گیاهی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و سالم بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت گیاهی همراه ما باشید.مواد لازم برای ناگت گیاهی و...

طرز تهیه ناگت گیاهی با سویا+فیلمبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، ناگت گیاهی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و سالم بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت گیاهی همراه ما باشید.
مواد لازم برای ناگت گیاهی و سالم
سویا ۲۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم
پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پودر تخم کتان یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف پیمانه
آرد نان
سس خردل
طرز تهیه ناگت گیاهی
مرحله اول
برای تهیه ناگت گیاهی خوشمزه ابتدا لوبیا را از حداقل ۶ ساعت قبل داخل یک کاسه آب قرار می‌دهیم تا نفخ آن گرفته شود، سپس آبکشی می‌کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نخود به مدت یک ساعت بپزد، سپس آنرا آبکشی می‌کنیم و داخل مخلوط کن می‌ریزیم. در ادامه جو پرک را به همراه شیر گیاهی به مخلوط کن اضافه می‌کنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز و سیب زمینی را پوست می‌گیریم، سپس به صورت ۴ قارچ خرد کرده و به همراه مقداری پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و پنیر و تخم مرغ به مخلوط کن اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی میکس می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله یک کاسه آب جلوی دستمان قرار می‌دهیم، سپس پودر سوخاری را داخل یک کاسه می‌ریزیم و آنرا نیز جلوی دستمان قرار می‌دهیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشه تره خوشمزه گیلانی+ فیلم
مرحله پنجم
توجه داشته باشید برای اینکه روغن کمتر جذب ناگت‌ها شود، بهتر است از روغن سرخ کردنی استفاده کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، دستمان را با آب خیس می‌کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بر می‌داریم و در دستانمان شکل می‌دهیم.

مرحله ششم
سپس آنرا درون پودر سوخاری (آموزش درست کردن پودر سوخاری خونگی) می‌غلطانیم تا کاملا پوشش داده شود. در ادامه درون روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه ناگت را آماده کرده و سرخ می‌کنیم.
مرحله هفتم

طرز تهیه ناگت گیاهی با سویا+فیلم

پس از اینکه هر دو سمت ناگت‌ها کاملا طلایی شد، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان ناگت‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

آموزش پخت ناگت گیاهی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ممنوعیت تردد از آزادراه تهران _ شمال به سمت چالوس