اگر زیاد مریض می شوید این 6 خوراکی را حتما بخورید


اگر زیاد مریض می شوید این 6 خوراکی را حتما بخورید

در این دو فصل به دلیل انتشار ویروس‌های مختلف در فضا و بروز انواع سرماخوردگی‌ها و بیماری آنفلوآنزا، ایمنی بدن...

اگر زیاد مریض می شوید این 6 خوراکی را حتما بخورید

در این دو فصل به دلیل انتشار ویروس‌های مختلف در فضا و بروز انواع سرماخوردگی‌ها و بیماری آنفلوآنزا، ایمنی بدن کاهش یافته و نیاز به تقویت ایمنی بدن بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

در فصل‌های پاییز و زمستان بیش از هر زمان دیگری بدن به تقویت سیستم ایمنی خود نیاز دارد. در این دو فصل به دلیل انتشار ویروس‌های مختلف در فضا و بروز انواع سرماخوردگی‌ها و بیماری آنفلوآنزا، ایمنی بدن کاهش یافته و نیاز به تقویت ایمنی بدن بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

۷ نکته ساده برای اینکه در فصل سرما مریض نشویم

اما انواع قرص‌ها و دارو‌ها و مولتی ویتامین‌ها برای جبران این نقیصه و تامین ایمنی بدن کافی نیستند، با انجام تغییراتی در رژیم غذایی و توجه بیشتر به میوه‌های زمستانی و به ویژه میوه‌های خشک غنی از ویتامین و مواد معدنی نیز می‌توان تا حد زیادی ایمنی بدن را تقویت کرد. در این مطلب به ۶ میوه خشک سالم که برای رژیم غذایی پائیز و زمستانی ضروری است، می‌پردازیم.

بادام

بادام سرشار از پروتئین، منبعی غنی از چربی‌های سالم، اسید‌های چرب امگا ۳ و ویتامین‌ها به ویژه ویتامین E و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است. خوردن این آجیل می‌تواند به بهبود ایمنی بدن کمک کند و وجود فیبر در بادام به بهبود متابولیسم (سوخت وساز) کمک می‌کند.

اگر زیاد مریض می شوید این 6 خوراکی را حتما بخورید

خرما

خرما یک شیرین کننده طبیعی و منبع خوبی برای انرژی است. این میوه شیرین حاوی مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، منیزیم و مس است. خرما را می‌توان به عنوان میان وعده مصرف کرد یا از آن برای درست اسموتی‌ها و دسر‌ها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: مصرف خرما در بارداری چه تاثیری بر جنین دارد؟

کشمش

کشمش یا انگور خشک سرشار از آهن، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. کشمش را می‌توان به بلغور جو دوسر، ماست اضافه کرد یا در پخت برای شیرینی طبیعی استفاده کرد.

اگر زیاد مریض می شوید این 6 خوراکی را حتما بخورید

انجیر خشک

انجیر خشک منبع خوبی از فیبر غذایی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این میوه خشک حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن است. انجیر را می‌توان به غلات و ماست اضافه کرد یا به عنوان یک میان وعده مجزا مصرف کرد.

زردآلوی خشک یا قیسی

زردآلو خشک منبع خوبی از ویتامین A، پتاسیم و فیبر غذایی است. این میوه یک میان وعده شیرین و رضایت بخش است و همچنین می‌توان آن را خرد کرد و به سالاد‌ها اضافه کرد یا همانگونه که در کشورمان مرسوم است به عنوان بخشی از ظرف آجیل شیرین در نظر گرفت.

اگر زیاد مریض می شوید این 6 خوراکی را حتما بخورید

گردو

گردو سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است. این میوه همچنین حاوی آنتی اکسیدان، فیبر و مواد معدنی ضروری مانند مس و منگنز است. گنجاندن یک مشت گردو در رژیم غذایی می‌تواند یک انتخاب مغذی باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن برای فارغ التحصیلی پیش دبستانی