خورش پرتقال؛ یک غذای اصیل با عطر و طعمی معرکه


خورش پرتقال؛ یک غذای اصیل با عطر و طعمی معرکه

خورش پرتقال یکی از خورش های فوق العاده خوش عطر است که باید حتما یکبار آن را امتحان کنید.

وقت صبح، شاید این خورش برای خیلی از افراد ناشناخته باشد ولی جالب است بدانید این خورش یکی از خورش های پرطرفدار و معروف شمالی است.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۸۰۰ گرم

  • شکر: ۱ ق غذا خوری

  • پرتقال بدون هسته: ۲ عدد

  • آب پرتقال: ۲ پیمانه

  • خلال پسته: ۱ ق غذا خوری

  • نمک و روغن مایع: به مقدار لازم

  • زعفران دم کرده: ۱ ق غذا خوری

  • خلال پوست پرتقال: ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را پس از تمیز کردن و شستشو فیله کنید و به قطعات کوچکتر تبدیل کنید.

سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.

اجازه دهید روغن داغ شود سپس گوشت مرغ را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا سرخ شود.

پس از اینکه گوشت مرغ طلایی شد خلال پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه دهید.

در ادامه ۲ لیوان آب پرتقال را که از قبل با کمک آبمیوه گیری گرفتید به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید.

سپس درب قابلمه را بگذارید تا گوشت مرغ و خلال پوست پرتقال با حرارت ملایم به طور کامل بپزند.

در مرحله بعدی پوست پرتقال ها را با یک کارد تیز جدا کنید.

در ادامه باید پوست پرتقال ها را بگیرید به طوری که تمام پوست های سفید هم از گوشت پرتقال جدا شود و به صورت فیله کنید.

اجازه دهید مرغ به طور کامل مغز پخت شود.

سپس پرتقال ها را اضافه کنید.

در صورتی که پرتقال ها را خیلی زود به مرغ اضافه کنید، مدت زیادی در خورش خواهند ماند و این موضوع باعث می شود که پرتقال ها له شوند و ظاهر خورش را خراب کنند.

پس از اینکه پرتقال را اضافه کردید شکر را هم به همراه زعفران به خورش اضافه کنید.

حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا خورش جا بیافتد و آماده سرو شود.

کد خبر : ۲۲۴۱۰۵
۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹
0

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل