طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت انگشتی و شکلات !
تیرامیسو هم راحت درست میشه هم خوشمزه است در ادامه با هم مراحل درست کردن این تیرامیسو را یاد بگیریم.
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت انگشتی و شکلات
مواد لازم: بیسکویت انگشتی 1 عدد سفیده تخم مرغ 30 گرم شکر 1 زرده تخم مرغ 30 گرم آرد کیک پودر قند خامه تیرامیسو 250 گرم پنیر ماسکارپونه 25 گرم شیر غلیظ شده شیرین 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 200 میلی لیتر خامه غلیظ 20 گرم شکر بیسکویت انگشتی درست کنید.کرم تیرامیسو درست کنید. 25 گرم شیر غلیظ شده شیرین شده و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را به 250 گرم پنیر ماسکارپونه که به دمای اتاق رسیده است اضافه کنید و مخلوط کنید. 200 میلی لیتر خامه تازه و 20 گرم شکر را با هم ترکیب کنید و به آرامی روی آب یخ بزنید. پنیر ماسکارپونه و خامه تازه را مخلوط کنید. بیسکویت های انگشتی را در شربت قهوه خیس کنید، در ظرف مورد علاقه خود قرار دهید و با کرم تیرامیسو بپوشانید. سطح را صاف کرده و حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید.