روش پخت نان خانگی از آرد کامل گندم


روش پخت نان خانگی از آرد کامل گندم

نان خانگی با آرد کامل گندم، نانی سالم و مغذی است که با استفاده از آرد کامل گندم تهیه می شود. این نان به دلیل داشتن فیبر بالا، ویتامین ها و مواد معدنی، برای سلامتی بسیار مفید است.

طرز تهیه نان خانگی مغذی و خوشمزه

نان آرد سبوس دار که امروزه جزو پرمصرف ترین انواع نان است، هضم غذا را کند می کند و انرژی را در طول روز تامین می کند. به لطف فیبر بالای موجود در آن، فشار خون را کاهش می دهد و قند خون را متعادل می کند. همچنین غذایی است که به کاهش وزن کمک می کند.

نان آرد سبوس دار، که توسط متخصصان تغذیه توصیه میشود ، سرشار از ویتامین های B و E، منیزیم، سلنیوم، آهن و پتاسیم است. اگر شما آماده هستید؛ بیایید ببینیم که چگونه نان آرد سبوس دار درست کنیم که هم سالم و هم خوشمزه باشد .

مواد لازم برای تهیه نان خانگی :

آرد کامل گندم ۴ لیوان
آب لیمو ترش یک قاشق سوپ‌خوری
خمیرمایه مرطوب ( تازه )۲۰ گرم
شیر ولرم یک لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک
آب ولرم به میزان لازم

روش پخت نان خانگی از آرد کامل گندم

طرز تهیه نان خانگی با آرد گندم :

خمیر مایه تر (مرطوب )را در یک لیوان شیر حل کنید .

به جز آب تمام مواد را درون یک ظرف گود بریزید و مخلوط کنید .

کم کم آب اضافه کنید تا هنگامی که خمیری بدست آید که کمی به دستتان بچسبد .

روی خمیر یک دستمال مرطوب انداخته و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند .

بعد خمیر را با دست شکل دهید و بصورت کروی درآورید و در سینی فر که کف آنرا کاغد روغنی انداخته‌اید، بگذارید.

رویش آرد پاشیده و در یک محل نسبتا گرم به مدت ۴۵ -۵۰ دقیقه بگذارید تا مخمر به خوبی عمل کند .

خمیر را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده ، به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید .

نکته : استفاده از نان سبوس دار به همراه غذاهای گیاهی و سبزیجات از افزایش وزن جلوگیری می کند.

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس نوشته و متن روز جهانی دوقلوها | 25 عکس نوشته و پیامک تبریک روز جهانی دوقلوها