دستور تهیه پارفه پرتقالی فرانسوی با روشی متفاوت


دستور تهیه پارفه پرتقالی فرانسوی با روشی متفاوت

پارفه پرتقالی یک دسر منجمد از فرانسه است که از آشپزخانه فرانسوی ها به جهان گسترش یافته است. این دسر که با خامه و تخم مرغ تهیه می شود را می توان با طعم های مختلف میوه غنی ساخت.

طرز تهیه پارفه پرتقالی؛ دسر پاییزی خوشمزه

Parfe که در زبان فرانسوی به معنی "شن " است، در انواع مختلفی ارائه می شود. همچنین باید پارفه را که از کلاسیک های فرانسه است ، با پرتقال، امتحان کنید. در این مقاله طرز تهیه پارفه پرتقال را برایتان قرار می‌دهیم که با ترکیب دلنشین ترش و شیرینش ، بسیار خوشمزه است.

مواد لازم جهت تهیه پارفه پرتقال :

3 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
شکر 75 گرم
1 چوب وانیل
140 میلی لیتر آب پرتقال
250 میلی لیتر خامه فرم گرفته
4 عدد پرتقال
نعناع تازه برای سرو

دستور تهیه پارفه پرتقالی فرانسوی با روشی متفاوت

طرز تهیه پارفه پرتقال :

قسمت های سفید پرتقال را با احتیاط پوست بگیرید.
زرده تخم مرغ، لیمو و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
وقتی زرده ها شروع به سفید شدن کرد، آب پرتقال را به آرامی اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه خامه را بزنید تا سفت شود. خامه فرم گرفته و زرده های تخم مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید.
برش های پرتقال باقی مانده را اضافه کنید و به مدت 4 ساعت در فریز قرار دهید.
با تزئین نعنای تازه سرو کنید. نوش جان

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

استوری اینستاگرامی اسحاق جهانگیری در پی وقوع سانحه برای بالگرد حامل ابراهیم رئیسی