دستور غذای خوشمزه مادرم / اگر یک تخم مرغ و یک کاسه آرد دارید این میان وعده را بپزید


دستور غذای خوشمزه مادرم / اگر یک تخم مرغ و یک کاسه آرد دارید این میان وعده را بپزید

در این مقاله قراره با هم طرز تهیه یک میان وعده خوشمزه و ارزان قیمت رو درست کنیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه میان وعده با آرد و تخم مرغ

مواد لازم : 300 گرم (2 فنجان) آرد همه منظوره 3 گرم (1/2 قاشق چایخوری) نمک 3 گرم (1/2 قاشق چایخوری) دانه کنجد تخم مرغ 1 عدد 30 گرم (2 قاشق غذاخوری) روغن پخت و پز 100 گرم (0.42 فنجان) آب دمای روغن: 130 درجه سانتی گراد (265 درجه فارنهایت)

* نکات مهم1. خمیر متوسط سفت است. 10 دقیقه اول استراحت به شما کمک می کند تا سریع آن را به آرامی ورز دهید. 30 دقیقه استراحت دوم باعث می شود خمیر را راحت تر به شکل ورقه بزرگ باز کنید. 2. خمیر را به شکل ورقه مستطیلی به ابعاد 40*60 سانتی متر باز کنید. ضخامت حدود 1 میلی متر 3. بهترین دما برای سرخ کردن حدود 130 درجه سانتیگراد (265 درجه فارنهایت) است، نه خیلی زیاد. حرارت متوسط تا کم، در غیر این صورت به راحتی می سوزد.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سوپر گل آلومینیوم به پرسپولیس +فیلم