هشتمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس برگزار شد


هشتمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس برگزار شد

استاندار فارس در هشتمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس با تاکید بر اینکه در این حوزه هر روزی که سپری می شود برای اقتصاد کشور و معیشت مردم دارای اهمیت است، گفت:اولویت مبارزه با قاچاق باید بر کالاهایی باشد که سلامت مردم و اقتصاد کشور را مختل می کند.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس ، محمدهادی ایمانیه چهارشنبه دوم اسفند در هشتمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان فارس که با حضور برخط فرمانداران شهرستان های استان برگزار شد، با تاکید بر اینکه تصمیم سازی ها می بایست در زیرگروه ها انجام شود و در کمیسیون صرفاً راه‌کارها پیشنهاد شود، گفت: اولویت مبارزه با قاچاق باید بر کالاهایی باشد که سلامت مردم و اقتصاد کشور را مختل می کند؛ در این حوزه هر روزی که سپری می شود برای اقتصاد کشور و معیشت مردم دارای اهمیت است.

استاندار فارس بر سوخت و کالاهای سلامت محور بعنوان دو رکن مهم و اساسی در مبارزه با قاچاق تاکید کرد و افزود: اقدامات بازدارنده برای مبارزه با قاچاق باید بصورت دائمی انجام و مشکلات نیز بصورت ریشه ای حل شود تا مجالی برای اقدام به قاچاق فراهم نشود.

وی در ادامه از قاچاق دام بعنوان یکی دیگری از مشکلات اساسی یاد کرد و خاطرنشان ساخت: در این زمینه مواردی مطرح شده که برای حل آن در حال تدبیر هستیم اما معتقدم مادامی که از حق الکشف قاچاق غفلت شود، در مسیر مبارزه با آن دچار مشکل هستیم.
نماینده عالی دولت در فارس معتقد است که قاچاق باعث تغییر در میزان عرضه و تقاضا می شود که در نهایت اقتصاد و معیشت مردم را هدف قرار می گیرد.

وی در ادامه سخنان خود بر برخوردهای بازدارنده با قاچاق داروها و کالاهای سلامت محور تاکید کرد و افزود: در حوزه برخورد با قاچاق دارو، اولویت اول باید مبارزه با داروهای سقط جنین باشد چرا که ورود غیرقانونی این داروها آثار جبران ناپذیری در تامین سلامت و مباحث اجتماعی دارد.

استاندار فارس همچنین خواستار ارائه پیشنهادات عملیاتی در زمینه مبارزه با قاچاق دام، سوخت و داروهای سقط جنین شد و از ضرورت پایش میدانی فعالیت های ادوات کشاورزی گفت و عرضه سوخت به این ادوات را منوط بر میزان فعالیت این ابزارها دانست و بیان داشت: یکی از راه های پایش این ادوات خصوصا تراکتورها، نصب تجهیزات مکان یابی است؛ می توان طی زمان‌بندی مشخص همه این ادوات را به این سیستم تجهیز و پس از آن توزیع سوخت را منوط به گزارشات آن کرد.سازمان جهاد کشاورزی هم در تحقق این مُهِم با مذاکره با وزارت متبوع از کشاورزان در تامین منابع مالی آن حمایت کند.
ایمانیه همچنین راهداری و شرکت توزیع و پخش فرآورده های نفتی را مأمور کرد تا بررسی های لازم را برای عملیاتی شدن تعیین مسیر تردد کامیون ها انجام و گزارش آن را به کمیسیون ارائه دهند.

وی در بخش دیگر سخنان خود از ضرورت بهره‌برداری همه خانوارها از نعمت گازطبیعی سخن گفت و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی خود را ماموریت داد تا راهکارهای تکمیل گازکشی به خانه ها با استفاده از کمک و ظرفیت فرمانداران، بخشداران و دهیاران را بررسی نماید.

همچنین مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و رئیس صمت استان مکلف شدند تا راه های گازرسانی به صنایع را بررسی و پیشنهاد دهند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی