من ده سال است که گوجه فرنگی را به این روش نگهداری می کنم / این روش مادربزرگ و مادرم است!


من ده سال است که گوجه فرنگی را به این روش نگهداری می کنم / این روش مادربزرگ و مادرم است!

یک روش خانوادگی برای کنسرو گوجه فرنگی است. یک روش خوشمزه برای نگهداری گوجه فرنگی برای زمستان را در این مطلب به شما یاد میدهیم.

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی

در زمستان یک سالاد گوجه فرنگی فوق العاده با ادویه های خوشمزه روی میز خواهید داشت. این دستور پخت به یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده ما تبدیل شده است. 1 قاشق غذاخوری روغن تصفیه شده بدون بو، ماریناد را به جوش آورید، خوب هم بزنید تا همه ادویه ها حل شوند، 25 میلی لیتر سرکه 9 درصد را در هر لیوان بریزید، ماریناد در حال جوش را روی گوجه فرنگی ها بریزید. شیشه ها را محکم ببندید . سفت با یک پتوی گرم بزرگ بپوشانید و بگذارید خنک شود قابل نگهداری به مدت یک سال در دمای اتاق نگهداری کنید. و طرز تهیه: 2.3-2.5 کیلوگرم گوجه فرنگی گوجه فرنگی ها را 4 تکه خرد کنید 6-7 حبه سیر (در هر شیشه 2 حبه) یک دسته شوید یک دسته جعفری سبزی به میل از ساقه ها استفاده کنید، آنها را نریزید. دور شیشه ها را بشویید و استریل کنید هر شیشه را چند دقیقه بجوشانم درب آن را با جوشیدن استریل کنید من از شیشه های 1.5 لیتری استفاده می کنم 1 حبه سیر ته شیشه قرار دهید دانه های فلفل سیاه مواد سبز گوجه فرنگی یک لایه پیاز را اضافه کنید 1 حبه سبزی دیگر در شیشه را با گوجه فرنگی پر کنید یک لایه پیاز شوید و جعفری همین کار را با بقیه لیوان ها انجام دهید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


درآمد سیم‌ پیچی موتور، نگاهی عمیق به فرصت‌های پنهان صنعتی