شکر پاره، شیرینی نوروزی خوشمزه خانگی


شکر پاره، شیرینی نوروزی خوشمزه خانگی

شکر پاره یکی از شیرینی هایی است که برای میهمانی های نوروزی بسیار مناسب است. طرز تهیه شکرپاره بسیار ساده و به شرح زیر است 10533 شیرینی 1402/12/22

شکر پاره

مواد لازم برای تهیه شکر پاره

آرد : ۲ لیوان
تخم‌ مرغ : یک عدد
پودر قند : ۶ قاشق غذا‌خوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
کره : ۱۰۰ گرم
زرده تخم‌ مرغ : برای روی شیرینی یک عدد
زعفران آب کرده : یک قاشق غذا‌خوری
شهد آماده شده : یک لیوان

بیشتر بدانید : شیرینی شب یلدا، باقلوا ترکی درست کنید


طرز تهیه شکر پاره

ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.
آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.
زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.
در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید.
با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.
روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.
شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.
با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.



بیشتر بدانید : کیک باقلوا کدو حلوایی، یک کیک خوشمزه زمستانی

بیشتر بدانید : باقلوا شکلاتی، شیرینی مناسب عید فطر

بیشتر بدانید : کالری شیرینی های نوروزی چقدر است؟




گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
Seemorgh.com/lifestyle
منبع : sara.jamejamonline.ir



حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس/ وقتی فرامرز قریبیان و زن جوانش مهمانی به خونه گوگوش رفتند!