طرز تهیه سس تاهینی لبنانی ( سس طحینه )
سس تاهینی لبنانی که به نام طحینه هم شناخته میشود، یک سس خامهای و خوشمزه است. این سس در آشپزی لبنانی کاربرد فراوانی دارد و به عنوان چاشنی برای انواع غذاها مانند فلافل، شاورما، کباب، سالاد و ساندویچ استفاده میشود.
طرز تهیه سس تاهینی لبنانی ساده و خوش طعم
طرز تهیه سس تاهینی لبنانی که یک رسپی ساده و کاربردی داشته در این بخش قرار داده شده که می توانید این سس را تهیه کرده و در کنار انواع غذاها داشته باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ارده | 1/2 پیمانه |
آبلیمو | 1/4 پیمانه |
سیر | 1 حبه |
آب | 1/4 پیمانه |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چایخوری |
زیره (اختیاری) | 1/4 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه سس تاهینی لبنانی:
ارده، آبلیمو، سیر، آب، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و زیره را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.مخلوط را به مدت چند دقیقه هم بزنید تا یکدست و کرمی شود.
اگر سس خیلی غلیظ بود، میتوانید کمی آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
سس تاهینی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و تا 1 هفته از آن استفاده کنید.
نکات پایانی:
برای طعم قویتر سیر، میتوانید از 2 حبه سیر استفاده کنید.
اگر زیره دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید.
میتوانید از روغن کنجد به جای روغن زیتون استفاده کنید.
سس تاهینی را میتوانید با طعمهای مختلفی مانند زعفران، سماق و یا پودر فلفل قرمز تند تهیه کنید.
سس تاهینی یک سس سالم و مغذی است که سرشار از ویتامین E، ویتامین B، کلسیم و آهن است.