دو روش جهت تهیه سس فلفل دلمه ای


دو روش جهت تهیه سس فلفل دلمه ای

سس فلفل دلمه ای یک سس خوشمزه و متنوع است که می توان از آن در کنار انواع غذاها مانند مرغ، گوشت، ماهی و حتی به عنوان سس دیپ برای سبزیجات استفاده کرد. این سس با طعم و رنگ دلنشین خود می تواند به غذایتان طعمی جدید و جذاب ببخشد.

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای خوشمزه به روش بازاری

در این مطلبی پیش رو که توفیق همراهی با شما را داریم، قرار است طرز تهیه سس فلفل دلمه ای به دو روش منحصر به فرد را آموزش بدهیم، پس دعوت می کنیم آن را از دست ندهید.

روش اول: سس فلفل دلمه ای ساده

مواد لازم:

فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سرکه انگور: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فلفل دلمه ای ها را شسته و دانه های آن ها را جدا کنید. سپس آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
فلفل دلمه ای های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
رب گوجه فرنگی، سس کچاپ، شکر، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
حدود 1/2 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و شعله را کم کنید.
سس را به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
در صورت تمایل می توانید در انتهای پخت، سرکه انگور را به سس اضافه کنید.
سس را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود.
سس فلفل دلمه ای شما آماده است! می توانید آن را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.

دو روش جهت تهیه سس فلفل دلمه ای

روش دوم: سس فلفل دلمه ای کبابی

مواد لازم:

فلفل دلمه ای رنگی: 3 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را شسته و به صورت ورقه ای نازک برش بزنید.
سیر را ریز خرد کنید.
فلفل دلمه ای ها، گوجه فرنگی ها و سیر را در کاسه ای با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را روی تابه گریل یا زغال کباب کنید تا کمی برشته و نرم شوند.
مواد کباب شده را در غذاساز یا میکسر ریخته و به خوبی میکس کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
در صورت تمایل می توانید سرکه بالزامیک را به سس اضافه کنید.
سس را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود.
سس فلفل دلمه ای کبابی شما آماده است! می توانید آن را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.

دو روش جهت تهیه سس فلفل دلمه ای

نکات تکمیلی:

می توانید از فلفل دلمه ای های رنگی مختلف برای تهیه این سس استفاده کنید تا سس شما رنگ و لعاب زیباتری داشته باشد.
در صورت تمایل می توانید از 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز به سس اضافه کنید تا طعم تندتری داشته باشد.
می توانید از این سس برای طعم دادن به انواع خوراک ها مانند خوراک مرغ، خوراک گوشت، خوراک ماهی و پیتزا استفاده کنید.
نوش جان!


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن برای فارغ التحصیلی پیش دبستانی