طرز تهیه سس مکزیکی گوآکاموله، خوشمزه و پرطرفدار


طرز تهیه سس مکزیکی گوآکاموله، خوشمزه و پرطرفدار

سس گواکاموله یک سس مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار است که از آووکادو، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آبلیمو و سایر مواد دلخواه تهیه می‌شود. این سس را می‌توان به عنوان یک چاشنی با انواع غذاها مانند ناچو، تاکو، بوریتو و کوسادیلا سرو کرد.

طرز تهیه گواکاموله ( دیپ مکزیکی )

ɡwakaˈmole یک سس با پایهٔ آووکادو می‌باشد که توسط آزتک‌های مکزیکی درست شد. به‌ علاوهٔ استفاده از آن در غذاهای مکزیکی، گوآکاموله به عنوان یکی از مواد اولیهٔ دیپ، سالاد یا چاشنی وارد آشپزی آمریکایی شده‌ است. به‌طور سنتی، گوآکاموله با له کردن آووکادوی رسیده به وسیلهٔ مولکاچته (هاونگ) و نمک دریایی درست می‌شود.

مواد لازم جهت تهیه گواکاموله :

آووکادو رسیده: 2 عدد پیاز قرمز نگینی شده: 1/4 پیمانه
گوجه فرنگی نگینی شده: 1/4 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز یا رنگی نگینی شده: 1/4 پیمانه
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه ساطوری شده: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه گواکاموله

طرز تهیه سس گواکاموله:

آووکادوها را از وسط نصف کنید، هسته آنها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید.
آووکادوها را با چنگال له کنید تا به صورت پوره درآیند.
پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آبلیمو، گشنیز، نمک و فلفل سیاه را به آووکادو له شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سس گواکاموله را بلافاصله سرو کنید.

کالری سس گواکاموله به مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد. به طور متوسط، یک فنجان سس گواکاموله با مواد ذکر شده در بالا حدود 240 کالری دارد.

نکات تکمیلی:

می توانید از نوعی سس تند مانند سس تاباسکو به سس گواکاموله اضافه کنید تا طعم تندتری داشته باشد.
می توانید از سایر سبزیجات مانند ذرت، نخود فرنگی یا خیار شور نیز در سس گواکاموله استفاده کنید.
سس گواکاموله را می توانید در یخچال تا 2 روز نگهداری کنید.
نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اگر واکسن پنوموکوک تزریق نکرده اید این خبر را بخوانید