طرز تهیه پودینگ برنج، یک افطاری ساده، خوشمزه و مقوی


طرز تهیه پودینگ برنج، یک افطاری ساده، خوشمزه و مقوی

پودینگ برنج اصالتی به خاورمیانه‌ دارد و شبیه به شیربرنج خودمان است. این غذا، سبک و مناسب برای افطار است. در ادامه طرز تهیه این افطاری سبک و مقوی را به شما آموزش می دهیم 1583 دسر 1403/01/03

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج، یک افطاری ساده و مقوی

2 پیمانه برنج سفید پخته شده
2 پیمانه شیر
3 قاشق غذاخوری شکر سفید
15 عدد خرمای پوست گرفته و خرد شده

بیشتر بدانید : فینگر فود گوشت و سبزیجات برای افطار ماه رمضان

پودینگ برنج اصالتی به خاورمیانه‌ دارد و شبیه به شیربرنج خودمان است. این غذا، سبک و مناسب برای افطار است. این خوراک به سادگی هضم می‌شود و بسیار مقوی است و اغلب به افرادی توصیه می‌شود که دارای مشکل معده هستند.

طرز تهیه پودینگ برنج برای افطاری ماه رمضان
طرز تهیه پودینگ برنج، یک افطاری ساده، خوشمزه و مقوی

برنج را داخل غذاساز بریزید یا در ظرف مناسب به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید. این کار را تا زمانی که مخلوطی نسبتاً یکنواخت به دست بیاید، ادامه می‌دهید. البته فراموش نکنید بهتر است این مخلوط دارای بافت قابل تشخیص بوده و به اصطلاح حالت مایع به خود نگرفته باشد.
بعد از آماده شدن، مواد را به یک ظرف مناسب منتقل و شیر، شکر و خرما را به آن اضافه می‌کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود ۲۰ دقیقه آن را هم می‌زنیم تا خرماها نرم شوند.
بسته به ذائقه‌ خود می‌توانید برای تزیین این پودینگ برنجی از مواد مختلفی مثل مربا، عسل، دارچین، شکلات و میوه‌های خرد شده استفاده کنید.


بیشتر بدانید : دستور غذایی جدید برای افطاری

بیشتر بدانید : افطاری چی بپزیم؟ فرنی سه رنگ درست کنید

بیشتر بدانید : افطاری چی بپزیم؟ خرما بریج، یک دسر سنتی و مقوی



گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سیگار کشیدن در بارداری احتمال چاقی نوزاد را افزایش می دهد