دستور تهیه یک مدل سس مخصوص نودل


دستور تهیه یک مدل سس مخصوص نودل

در دستور زیر طرز تهیه یک سس برای نودل آموزش داده شده است. سس مخصوص نودل در واقع یک سس پایه است که می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان آن را تغییر دهید.

بهترین سس برای نودل

نودل که در نگاه اول فقط رشته‌های زرد یا سفید رنگی هستند می‌توانند با چند تکنیک کوچک و در کنار چند ماده غذایی دیگر یک وعده غذایی ساده ولی پر انرژی و سیر کننده را بسازند.

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص نودل:

سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد: 2 قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای: 2 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون یا روغن آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده): 2 حبه
فلفل چیلی قرمز خرد شده (به دلخواه): 1 عدد
پیازچه سبز: 2 عدد

دستور تهیه یک مدل سس مخصوص نودل

طرز تهیه سس مخصوص نودل:

تمام مواد را در یک کاسه کوچک بریزید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
سس را بچشید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.
سس را می‌توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

جدول ارزش غذایی سس نودل:
کالری: 120
چربی: 10 گرم
کربوهیدرات: 10 گرم
پروتئین: 2 گرم

نکات تکمیلی:

می‌توانید از سس تریاکی به جای سس سویا استفاده کنید.
اگر طعم تند دوست دارید، می‌توانید مقدار فلفل چیلی را افزایش دهید.
برای طعم قوی‌تر، می‌توانید سیر را رنده کنید.
می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای در سس استفاده کنید.

دستور تهیه یک مدل سس مخصوص نودل

انواع سس‌های دیگر برای نودل:

سس تند کره‌ای
سس پستو
سس آلفردو
سس گوجه فرنگی
سس کاری

طرز تهیه نودل:

نودل را در آب جوش بپزید تا نرم شود.
نودل را آبکش کنید و با سس دلخواهتان مخلوط کنید.
نودل را با سبزیجات و گوشت دلخواهتان سرو کنید.
نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تغییر چهره بازیگر سریال بچه مهندس در کانادا+عکس