کشاورزی هوشمند با پهپاد گرده‌افشان محققان دانشگاه شریف


کشاورزی هوشمند با پهپاد گرده‌افشان محققان دانشگاه شریف

پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده‌افشان هوایی (پهپاد گرده‌افشان) شدند. فناوری ساخت این پهپاد تاکنون تنها در انحصار آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه‌دهنده این دستگاه است.به گزارش سیناپرس از دانشگاه صنعتی...

پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده‌افشان هوایی (پهپاد گرده‌افشان) شدند. فناوری ساخت این پهپاد تاکنون تنها در انحصار آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه‌دهنده این دستگاه است.

به گزارش سیناپرس از دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده‌افشان هوایی (پهپاد گرده‌افشان) شدند. این ماژول که قابلیت نصب روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، کاملا هوشمند می‌تواند به صورت نقطه‌ای و پیوسته، باغ‌های مختلف را گرده افشانی کند.

امین طلایی‌زاده مدیرعامل شرکت دانش بنیان کشاورزیار رباتیک شریف (شریف اگربات) در این مورد گفت: ماژول گرده افشان هوایی (پهپاد گرده افشان) برای اولین بار در کشور ارائه شده و مبنای کاری آن به صورت پودر پاشی است.

وی افزود: تاکنون این ماژول روی دو نوع پهپاد DJI T۱۶ و پهپاد شریف اگربات S۲۰ آزمایش شده و از مهمترین ویژگی‌های این ماژول این است که می‌تواند به صورت مستقل و بدون اتصال هیچ‌گونه سیم، با باتری و حسگرهای مختص خود کار کند و کاربر پهپاد برای استفاده از آن به سادگی کافی است مخزن پهپاد سمپاش خود را برداشته و ماژول گرده افشان را به جای آن نصب کند.

طلایی‌زاده در ادامه به ویژگی‌های این دستگاه اشاره کرد و گفت: گرده افشانی با سرعت بالا (۱۵ هکتار در ساعت)، دو حالت گرده افشانی به صورت نقطه‌ای و پیوسته، گرده افشانی خودکار بر پایه مکانیزم پودر پاش از دیگر ویژگی‌های ماژول گرده افشان هوایی (پهپاد گرده افشان) است.

وی خاطرنشان کرد: گرده افشانی یکی از مراحل مهم در باغبانی بسیاری درختان است. در بعضی باغ‌ها در صورتی که گرده افشانی مصنوعی انجام شود، میزان محصول برداشت شده به صورت چشم‌گیری افزایش می‌یابد. استفاده از این ماژول برای باغ‌ها نخل، گردو، کیوی، بادام، سیب، گلابی و غیره توصیه شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: در حال حاضر فناوری ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه دهنده این فناوری در حال عرضه این محصول است. البته ماژول ارائه شده توسط این شرکت از فناوری و هوشمندی بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی برخوردار است.

شرکت دانش‌بنیان شریف اگربات مرکز تخصصی رباتیک کشاورزی، فعال در حوزه تولید و ارائه خدمات پهپادهای کشاورزی است. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس sharifagrobot.com مراجعه کنند.

No tags for this post.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ضرب المثل های ایرانی از نگاه هوش مصنوعی + عکس