ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست؟
به گزارش رکنا، دانشگاه علوم پزشکی البرز ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست را اعلام کرد. ۱- نیمی از بشقاب غذایی در هر وعده از میوه ها و سبزیجات باشد(میوه بین ۲ تا ۳ واحد و بقیه از سبزیجات...
به گزارش رکنا، دانشگاه علوم پزشکی البرز ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست را اعلام کرد.
۱- نیمی از بشقاب غذایی در هر وعده از میوه ها و سبزیجات باشد(میوه بین ۲ تا ۳ واحد و بقیه از سبزیجات غیر نشاسته ای باشد.)
۲- ۱/۴ از بشقاب از غلات سبوس دار باشد نان های سفید مانند لواش و تافتون بهدلیل نداشتن سبوس ارزش غذایی بالایی نداشته و احساس سیری کمتری بدنبال خواهند داشت پس بهتر است با نان سنگک و جو جایگزین شوند.
۳- در آخر ۱/۴ بشقاب غذایی را از پروتئین ها اعم از پروتئین های حیوانی مانند گوشت و مرغ و پروتئین های گیاهی مانند حبوبات پر کنید.
در طول هفته بیشتر از ۳ بار از گوشت قرمز استفاده نکنید زیرا ریسک بیماری های قلبی را افزایش می دهد. همچنین از پروتئین حیوانی با چربی کم استفاده کنید.