ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست؟


ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست؟

به گزارش رکنا، دانشگاه علوم پزشکی البرز ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست را اعلام کرد. ۱- نیمی از بشقاب غذایی در هر وعده از میوه ها و سبزیجات باشد(میوه بین ۲ تا ۳ واحد و بقیه از سبزیجات...

به گزارش رکنا، دانشگاه علوم پزشکی البرز ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست را اعلام کرد.

۱- نیمی از بشقاب غذایی در هر وعده از میوه ها و سبزیجات باشد(میوه بین ۲ تا ۳ واحد و بقیه از سبزیجات غیر نشاسته ای باشد.)

۲- ۱/۴ از بشقاب از غلات سبوس دار باشد نان های سفید مانند لواش و تافتون به‌دلیل نداشتن سبوس ارزش غذایی بالایی نداشته و احساس سیری کمتری بدنبال خواهند داشت پس بهتر است با نان سنگک و جو جایگزین شوند.

۳- در آخر ۱/۴ بشقاب غذایی را از پروتئین ها اعم از پروتئین های حیوانی مانند گوشت و مرغ و پروتئین های گیاهی مانند حبوبات پر کنید.

در طول هفته بیشتر از ۳ بار از گوشت قرمز استفاده نکنید زیرا ریسک بیماری های قلبی را افزایش می دهد. همچنین از پروتئین حیوانی با چربی کم استفاده کنید.


ویژگی های یک بشقاب غذایی سالم چیست؟

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | گوشه‌ای از بهشت مخفی شده در ایران؛ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش