دو روش کلی برای تهیه پیراشکی ماهی


دو روش کلی برای تهیه پیراشکی ماهی

پیراشکی ماهی، نوعی غذا است که با استفاده از خمیر و مواد میانی حاوی ماهی تهیه می‌شود. مواد میانی پیراشکی ماهی می‌تواند شامل انواع ماهی پخته شده، سبزیجات، ادویه جات و طعم دهنده‌های مختلف باشد.

طرز تهیه پیراشکی ماهی خوشمزه اسپانیایی

اگر می‌خواهید طعم یک پیراشکی متنوع و خوشمزه را تجربه کنید، حتماً در این بخش با طرز تهیه پیراشکی ماهی همراه ما باشید. این پیراشکی طعم و مزه فوق العاده‌ای دارد. دو روش کلی برای تهیه پیراشکی ماهی وجود دارد:

روش اول: استفاده از خمیر آماده برای تهیه پیراشکی ماهی

مواد لازم:

خمیر یوفکا یا خمیر پیراشکی آماده
ماهی پخته شده و ریش ریش شده (می توانید از انواع ماهی مانند تن، سالمون، قزل آلا و ...) استفاده کنید.
سبزیجات دلخواه (مانند پیاز، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، قارچ و ...)
ادویه جات و طعم دهنده‌ها (مانند نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و ...)
تخم مرغ (برای رومال)
کنجد یا سیاه دانه (برای تزیین)

مراحل پخت:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر یوفکا را به صورت مربع یا مستطیل برش بزنید.
در یک کاسه، ماهی پخته شده، سبزیجات خرد شده، ادویه جات و طعم دهنده‌ها را با هم مخلوط کنید.
مقداری از مواد میانی را روی هر مربع یا مستطیل از خمیر یوفکا قرار دهید.
لبه های خمیر را به صورت دلخواه (مثلثی، مربعی یا ...) ببندید.
پیراشکی ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.
روی پیراشکی ها را با تخم مرغ زده شده رومال کنید.
کنجد یا سیاه دانه را روی پیراشکی ها بپاشید.
سینی فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پیراشکی ها طلایی و پخته شوند.

دو روش کلی برای تهیه پیراشکی ماهی

روش دوم: طرز تهیه پیراشکی ماهی با خمیر جادویی

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 3 پیمانه
آب ولرم: 1.5 پیمانه
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه خمیر:

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
مایه خمیر را به همراه آب ولرم مخلوط کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
روغن مایع را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
روی خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

دو روش کلی برای تهیه پیراشکی ماهی

مراحل پخت پیراشکی (مشابه روش اول):

پس از استراحت خمیر، مراحل پخت را مطابق با روش اول انجام دهید.

نکات پایانی:

می توانید از انواع مختلف پنیر در مواد میانی پیراشکی استفاده کنید.
برای طعم دار کردن بیشتر پیراشکی می توانید از سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا ماست چکیده استفاده کنید.
می توانید پیراشکی ماهی را به صورت سرخ شده نیز تهیه کنید.
برای پخت پیراشکی در فر، می توانید از سینی فر نچسب یا ظرف پیرکس استفاده کنید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


الحوثی: حمله به رفح با چراغ سبز آمریکاست